صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نادعلی: بعضی فکر می‌کنند کودک کار را باید مثل گرد و خاک زیر فرش زد!

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: بعضی فکر می‌کنند کودک کار را باید مثل یک گرد و خاکی زیر فرش زد، اما در اصل معضلات اجتماعی به جهت پایه انسانی که دارند به گونه‌ای نیست که بشود آن‌ها را محو کرد و باید با راه‌حل‌های انسانی برای حل آن‌ها قدم برداشت.
کد خبر : 858637

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: اجرای مصوبه دوستدار کودک که سال‌ها از تصویب آن می‌گذرد، خیلی شامل کودکان کار و خیابان نشده است و به نظرم کارهایی که هم اکنون برای این کودکان در حال انجام است کارهای ایجابی خوبی به شمار می‌رود. 

وی اضافه کرد: صورت مسئله نیاز به کار و نیاز مالی کودکان کار و خیابان را نمی‌توانیم نا دیده بگیریم؛ بعضی فکر می‌کنند کودک کار را باید مثل یک گرد و خاکی زیر فرش زد، اما در اصل معضلات اجتماعی به جهت پایه انسانی که دارند به گونه‌ای نیست که بشود آن‌ها را محو کرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: برای کاهش و کنترل معضل کودک کار باید برنامه‌ریزی صورت بگیرد و با انتخاب راه‌حل‌های انسانی به تدریج در مسیر حل این معضل اجتماعی حرکت کرد و اگر اطراف خود را به درستی پایش کنیم خیلی کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شویم. 

نادعلی همچنین تاکید کرد: مهمترین اقدام در حل معضل کودک کار و خیابان آموزش، هدایت و سپردن این کودکان به مدارس پویاشهر است که در عین آموزش عادی، مدرسه برای توانمندسازی حضور در اجتماع آن‌ها نیز برنامه ریزی می‌کنند و شرایط حرفه آموزی را برای کودکان کار و خیابان ایجاد می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: اقداماتی که در حال حاضر در حوزه اتباع افغانستانی غیرمجاز در کشور صورت می‌گیرد از جنس ساماندهی است؛ در یک روش می‌توانیم چشممان را ببندیم و فرض کنیم این افراد نیستند و مدام بگوییم که باید بروند و یک بحث دیگر است که باید سعی کنیم تا جای ممکن اتباع افغانستانی کمتر وارد کشور بشوند و این بحث مهمی است که وظیفه وزارت امور خارجه و وزارت کشور و ... است و بحث دیگر این است که اتباعی که هم اکنون در داخل کشور هستند را به حال خودشان رها نکنیم چون خود اتباع خارجی غیرمجاز هم برای خودشان و هم برای بقیه مردم کشور به آسیب اجتماعی تبدیل می‌شوند. 

نادعلی در پایان سخنانش اضافه کرد: آنچه نفوس کشور هستند و آنچه به واسطه زیست افراد در شهری مثل تهران که شهروند تهرانی شناخته می‌شوند، چه هموطنان خودمان و چه اتباع باشند باید برای آن‌ها برنامه داشته باشیم و این نگاه هم متناسب با انقلاب اسلامی است و هم عاقلانه‌ترین و منطقی‌ترین راه برای ساماندهی اتباع غیرمجاز خارجی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر