صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه مانند رتبه علمی تعیین و اعلام می‌شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: رتبه‌های دانشگاه‌ها از لحاظ عملکرد فرهنگی که ۲۰ سال پیش مصوبه شده بود انجام و در هفته‌های اخیر به آن‌ها اعلام شده است و اگر رتبه دانشگاهی با آنچه که انتظار می‌رود متفاوت است به نحوه ثبت اطلاعات در سامانه توسط کارشناسان آن دانشگاه مربوط است.
کد خبر : 858603

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور گفت: راه‌اندازی ۹ سامانه معاونت فرهنگی اجتماعی این امکان وجود دارد که ستاد وزارت علوم و مدیران دانشگاه‌ها بتوانند به راحتی و در کمترین زمان و با دقت بالا فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی را رصد، ارزیابی، حمایت و مدیریت کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه در دوره‌های گذشته فرهنگ امری حاشیه‌ای و غیرضروری تلقی می‌شد، گفت: در دولت سیزدهم و با حمایت‌های جدی وزیر علوم، بخش فرهنگ در وزارت علوم و دانشگاه‌ها احیا شد.

وی افزود: اعتباری که در قانون بودجه به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها در دو سال اخیر اختصاص یافته است از جمله نشانه‌های اهمیت دادن وزیر علوم و دولت به این حوزه است.

کلانتری گفت: رتبه‌های دانشگاه‌ها از لحاظ عملکرد فرهنگی که ۲۰ سال پیش مصوبه شده بود انجام و در هفته‌های اخیر به آن‌ها اعلام شده است. این رتبه‌ها بر اساس اطلاعات و داده‌هایی حاصل شده که توسط دانشگاه‌ها در سامانه‌ها ثبت شده است و اگر رتبه دانشگاهی با آنچه انتظار می‌رود متفاوت است به نحوه ثبت اطلاعات در سامانه توسط کارشناسان آن دانشگاه مربوط است.

وی تأکید کرد: با توصیه‌های وزیر علوم مقرر شد فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان و برنامه‌های فرهنگی که دانشجویان در آن‌ها مشارکت دارند یا اجرای و مدیریت آن برنامه را بر عهده دارند به عنوان برنامه تهیه و به آنان ارائه شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: دانشگاه‌ها از فرصت تابستان برای تشکیل منظم شورا‌های فرهنگی دانشگاه و برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی جدید استفاده کنند.

کلانتری تأکید کرد: برگزاری اردو برای فعالان فرهنگی و تشکل‌ها نیز در تابستان توصیه می‌شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: برنامه‌های شروع سال تحصیلی جدید برای دانشجویان نو ورود به شکل یک آیین باشکوه و متناسب با ذائقه دانشجویان و حتماً قبل از مهرماه برگزار شود و برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که خاطره خوبی در ذهن دانشجویان شکل گیرد.

کلانتری اظهار کرد: در دوره جدید آیین‌نامه‌های جدیدی برای هویت بخشی به فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی تدوین و تعدادی از آیین‌نامه‌های قبلی بازنگری شد، تشکیل شورا‌های فرهنگی، فعالیت مجدد مناطق ده‌گانه فرهنگی و برگزاری رویداد‌های مهمی مانند حرکت، رویش و جشنواره قرآن و عترت باعث شد دوباره بعد کرونا بخش فرهنگ در دانشگاه‌ها احیا شود.

او افزود: در مناسبت‌های مختلف، ۲۰ توصیه‌نامه به معاونان فرهنگی ارسال و ارتباط مستمر و منظمی بین ستاد وزارت و معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها ایجاد شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: طرح منش استادی که مورد تأکید وزیر علوم است در معاونت فرهنگی تدوین شده است و در صورت تأمین مالی اجرایی خواهد شد.

کلانتری به رؤسای دانشگاه‌ها توصیه کرد: در ماه‌های آغاز تحصیلی دانشجویان نو ورود، استعداد و علایق آنان را شناسایی کنند و زمینه نام‌نویسی دانشجویان در کانون‌های فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی را فراهم کنند؛ چرا که حضور بیشتر دانشجویان در نهاد‌های فرهنگی شناسنامه‌دار دانشگاه به نفع کشور است.

انتهای پیام/

ارسال نظر