صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۲

وزیر کشور: انتخابات اسفندماه را باشکوه، امن و بدون هر مشکلی برگزار می‌کنیم

وزیر کشور که به همراه رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است با تأکید بر اینکه تاییدیه محیط زیست برای سایت‌های دفن زباله الزامی است، اظهارداشت: با همکاری دیگر متصدیان انتخابات و معتمدین مقدمات یک انتخابات امن، باشکوه و بدون هیچ‌گونه مشکلی را در اسفندماه فراهم می‌کنیم.
کد خبر : 858588

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی وزیر کشور در جریان ششمین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و در دور دوم سفر‌های استانی به کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: در سفر دوم رئیس‌جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد تصمیم بر این شد که بنده در شهرستان مارگون حضور داشته باشم و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار بگیریم.

تاییدیه محیط زیست برای سایت‌های دفن زباله الزامی است

وی بابیان اینکه در این سفر، کارها، مشکلات و مسائل مردم از نزدیک بررسی خواهد شد، گفت: مصوبات و کار‌های قبلی، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و برای بهبود وضعیت مردم، پیشنهاد‌های جدید بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وحیدی در زمینه ساماندهی سایت‌های دفن زباله نیز گفت: یکی از مشکلات عمومی موجود، بحث پسماند‌ها است که بر عهده شهرداری‌ها است و باید جانمایی مناسب صورت گیرد و محل مناسب نیز مورد تائید محیط زیست باشد.

کلنگ‌زنی سد سقاره مارگون با حضور وزیر کشور

سد سقاوه مارگون در استان کهگیلویه و بویراحمد امروز دوشنبه با حضور وزیر کشور کلنگ خورد و عملیات اجرایی آن شروع شد.

وزیر کشور در آیین کلنگ زنی سد مخزنی سقاوه اظهار داشت: شهرستان مارگون نیاز به اجرای کار‌های بزرگی دارد و احداث سد سقاوه تا حدودی به رفع مشکلات ازجمله بیکاری کمک می‌کند.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات این شهرستان را بیکاری عنوان کرد و افزود: ظرفیت برای توسعه فعالیت‌های کشاورزی، آبزی‌پروری، زنبورداری و ... در مارگون بسیار است که امیدوارم در این زمینه تدبیری شود و مشکلات به حداقل برسد.

وحیدی با بیان اینکه سد سقاوه هم‌اکنون ۵۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: منابع اعتباری خوبی به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای تأمین زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف شهرستان مارگون اختصاص‌یافته است.

وی با اشاره به اینکه کارخانه سیمان مارگون برای دو برابر شدن ظرفیت اعلام آمادگی کرده است، تأکید کرد: رفع مشکلات روستا‌ها و توسعه گردشگری نیز باید در دستور کار مسئولان و متولیان امر باشد.

به گزارش آنا، ارتفاع سد سقاوه ۴۴ متر، عرض تاج ۱۰ متر، حجم کل مخزن ۹.۷۵ میلیون مترمکعب، حجم مفید مخزن ۹.۳۷ میلیون مترمکعب و متوسطه آورد سالانه ورودی به مخزن ۷.۳۴ میلیون مترمکعب و دارای مجوز‌های تخصیص آب، زیست‌محیطی، ماده ۲۳ و پدافند غیرعامل است.

سد مخزنی سقاوه بر روی رودخانه سقاوه از سرشاخه‌های رودخانه کوداب و در حدود سه کیلومتری جنوب شرق شهر مارگون و در حدود ۷۰ کیلومتری شمال غربی یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد باید احداث شود.

انتخابات اسفندماه را باشکوه، امن و بدون هر مشکلی برگزار می‌کنیم

وزیر کشور همچنین در بازدید از واحد نمونه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی (سینره) یاسوج، تصریح کرد: در همین راستا استانداران، فرمانداران و بخشداران باید برای حضور باشکوه مردم در انتخابات پیش رو برنامه‌ریزی کرده و تلاش کنند انتخابات در سلامت کامل برگزار شود.

وزیر کشور گفت: با همکاری دیگر متصدیان انتخابات و معتمدین مقدمات یک انتخابات امن، باشکوه و بدون هیچ‌گونه مشکلی را در اسفندماه فراهم می‌کنیم.

وحیدی در ادامه به اقدامات و برنامه‌های دولت متناسب با ظرفیت استان‌ها اشاره کرد و افزود: برای هر استان یک زنجیره ارزش راهبردی تعریف‌شده که این زنجیره در کهگیلویه و بویراحمد گیاهان دارویی است.

وحیدی گفت: موضوع زنجیره ارزش راهبردی در وزارت کشور و استانداری‌ها در حال بررسی است و تلاش داریم برای هر استان یک زنجیره راهبردی تعریف و طراحی کنیم.

وزیر کشور گفت: یکی از موضوعات مهم در این زنجیره، تولید گیاهان دارویی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد موردتوجه قرارگرفته و کار‌های ارزشمندی پیرامون آن انجام‌گرفته است.

وحیدی تصریح کرد: برخی از محصولات گیاهان دارویی این استان به خارج از کشور ازجمله اروپا صادر می‌شود که نشان‌دهنده کیفیت خوب کالا‌های تولیدشده و زمینه توسعه گیاهان دارویی است.

وی بیان کرد: آمار موجود حاکی است که در کشور‌های اروپایی نسبت گیاهان دارویی به شیمیایی، ۵۰ به ۵۰ است، اما در ایران این‌گونه نیست و باید با اجرای یک برنامه قوی این نسبت را به ۵۰ درصد برسانیم و تولید گیاهان دارویی و محصولات آرایشی و بهداشتی با توجه به ظرفیت انجام شود.

برای هر استان زنجیره ارزش راهبردی تعریف می‌کنیم

در بازدید از یک واحد تولید محصولات آرایشی و بهداشتی گفت: موضوعی را در وزارت کشور و استانداری‌ها با عنوان زنجیره ارزش راهبردی دنبال می‌کنیم و به دنبال این هستیم که برای هر استان زنجیره راهبردی تعریف شود.

وزیر کشور اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در این زنجیره تولید گیاهان دارویی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد تلاش‌های خوبی صورت گرفته و کار‌های ارزشمندی انجام‌گرفته است.

وحیدی تصریح کرد: برخی محصولات گیاهان دارویی از این استان به کشور‌های اروپایی و خارجی صادر می‌شود که نشان‌دهنده کیفیت خوب کالا‌های تولیدشده و زمینه توسعه گیاهان دارویی است.

وحیدی بیان کرد: در کشور‌های اروپایی نسبت گیاهان دارویی به شیمیایی ۵۰ به ۵۰ است، اما در کشور ما این‌گونه نیست و باید  یک برنامه قوی داشته باشیم که این نسبت را به ۵۰ درصد برسانیم و تولیدات گیاهان دارویی و محصولات آرایشی و بهداشتی با توجه به ظرفیت انجام شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقاء چند شهر استان به شهرستان گفت: تقسیمات کشوری حساسیت خاص خود را دارد و باید بررسی لازم در این زمینه صورت گیرد.

به گزارش آنا، رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت در دومین سفر استانی به کهگیلویه و بویراحمد صبح روز دوشنبه وارد یاسوج شدند.
هم‌زمان با دومین سفر۲ روزه (۲۶ و ۲۷ تیر) رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌های مهمی در حوزه اقتصادی، عمرانی صنعتی، تولیدی و سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده که تحول عظیمی در عمران و آبادانی و بهبود معیشت مردم ایجاد می‌کند.

طرح‌های مهم عمرانی ازجمله سد چم شیر، کارخانه پتروشیمی گچساران، احیای کارخانه قند یاسوج و جاده پاتاوه به دهدشت و بیمارستان بهمئی با حضور رئیس‌جمهور و هیئت همراه بهره‌برداری می‌شود.

در سفر نخست رئیس‌جمهور به کهگیلویه و بویراحمد در مهر ۱۴۰۰، تعداد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه محور در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب، نفت‌وگاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب‌بخشی به روند توسعه‌ای این استان به تصویب رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر