صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مروری بر بازتاب جریان عاشورا در قاب تجسمی

نمایشگاه مروری بر بازتاب جریان عاشورادر هنر‌های تجسمی معاصر با عنوان «همچنان جاری»، بیست و هشتم تیر ماه همزمان با آغاز ماه محرم در موزه هنر‌های معاصر تهران افتتاح می‌شود.
کد خبر : 858503

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه مروری بر بازتاب جریان عاشورا در هنر‌های تجسمی معاصر با عنوان «همچنان جاری» با آثاری از گنجینه موزه و گنجینه حوزه هنری ساعت ۱۷ چهارشنبه ۲۸ تیرماه افتتاح می‌شود و از روز ۲۹ تیرماه علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه در موزه هنر‌های معاصر تهران دیدن کنند.

در نمایشگاه «همچنان جاری» ۸۰ اثر از ۳۵ هنرمند از آثار گنجینه موزه هنر‌های معاصر تهران و گنجینه حوزه هنری از جمله محمد حسین حلیمی، محمود جوادی پور، روح ا.. مفیدی، محمد تجویدی، مرتضی ممیز، کاظم چلیپا، فرامرز پیلارام، رضا بانگیز، عبدالحمید قدیریان، رحیم ناژفر، محمد گنجی، حبیب ا... صادقی، حسن اسماعیل زاده، پرویز کلانتری، سید حسین تفتی، ابوالفضل عمومی، عباس بلوکی فر، علی اکبر لرنی، محمدعلی ترقی جاه، صادق تبریزی، رضا حمیدی، احمد خلیلی، محمدفراهانی، حسین همدانی، مرتضی اسدی، حسین خسروجردی، مصطفی گودرزی، مرتضی گودرزی، غلامعلی طاهری، علی شیخی، ناصر پلنگی، کامیار صادقی و... به نمایش گذاشته می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۲ شهریورماه از نمایشگاه «همچنان جاری» در موزه هنر‌های معاصر تهران دیدن کنند.

در بخشی از یادداشتی که برای این نمایشگاه نوشته شده، آمده است: هنر نقش و رنگ نیز سهم خود را برای بیان نبرد خون و شمشیر ادا کرد و همچنان با شمایلی نو، از این حماسه سخن می‌گوید تا هنر‌های تجسمی در این روزگار، قالبی گویا و رسا برای بیان حماسه عظیم عاشورا باشند. جریان این شیدایی، در گذر زمان، از نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای و پرده‌های نقالی گرفته، تا رد پایش در آثار مکتب سقاخانه و روایت‌های هنرمندانۀ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مشهود است.

«همچنان جاری»، رویدادی است با رویکردی پژوهشگرایانه که این گنجینه را به دور از هر گونه پیش‌داوری، به تماشا و تدقیق در آورده تا بستری برای بازخوانی و بازاندیشی فراهم آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر