صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«قلم‌موی جدید»؛ تأثیر شگفت‌انگیز از تلاقی هنر و هوش مصنوعی

دانشگاه فلوریدا با برگزاری یک همایش علمی، چگونگی تعامل هنر و هوش مصنوعی را بررسی کرد.
کد خبر : 858366

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت روز تقدیر از هوش مصنوعی (۱۶ ژوئیه/۲۵ تیرماه)، دانشگاه فلوریدا، این فناوری به‌سرعت در حال پیشرفت در زمینه هنر را بررسی کرده است.

وقتی که عکاسی در ۱۸۲۲ ابداع شد، برخی از نقاش‌ها معتقد بودند که زمان مرگ و به پایان رسیدن هنرشان فرارسیده است. اما درواقع، عکاسی خود تبدیل شد به واسطه‌ای که به راه‌اندازی جنبش هنر مدرن کمک کرد. امروزه، هوش مصنوعی – یعنی شبیه‌سازی فرآیند‌های هوش انسانی توسط سیستم‌های کامپیوتری - در حال تغییر دنیای هنر، در کنار صنایع دیگر، است.

تأثیر این فناوری پیشرفته بر هنر به موضوع داغی تبدیل شده است؛ زیرا نسل جدیدی از برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی مولد می‌توانند آثار هنری را در چند ثانیه با تایپ کردن چند کلمه ایجاد کنند و در این راستا سوالاتی در زمینه خلاقیت و اصول اخلاقی مطرح شده است. در حالی که مردم در سراسر جهان سعی می‌کنند تا به نقطه تلاقی هوش مصنوعی و خلاقیت انسانی برسند، دانشگاه فلوریدا به دنبال یافتن چشم‌انداز‌های روشن این عرصه در آینده است.

کاربردهای هوش مصنوعی در هنر

در همین راستا این دانشگاه جشنواره‌ای را برگزار کرد با عنوان «دانشگاه فلوریدا هنر را ارج می‌نهد»؛ جشنواره‌ای که برای اولین بار کانون توجه را به نقطه تلاقی هنر و فناوری تبدیل کرد. از طریق هنر‌های نمایشی، کنسرت، فیلم، بحث و گفت‌وگو و موارد دیگر، بهترین و باهوش‌ترین هنرمندان دانشگاه هنر‌های بصری را با هوش مصنوعی و سایر فناوری‌های انقلابی ادغام کردند تا امکانات خلاقانه را در این تقاطع به نمایش بگذارند.

شرکت‌کنندگان با استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی در ایستگاه‌های کامپیوتری تجربه عملی کار با هوش مصنوعی را به دست آوردند؛ جایی که کلمات کلیدی و عبارات را تایپ کردند تا با استفاده از فیلمنامه‌نویسی و عکس‌های تولیدشده، هنر خود را خلق کنند. هوش مصنوعی حتی به محیط نیز کمک کرد، زیرا صدا‌های موسیقی تکنو تولیدشده توسط هوش مصنوعی در پس‌زمینه پخش شد.

در آنجا برای کمک به شرکت‌کنندگان برای درک چیزها، متخصصان حوزه اخلاق، هنر‌های تجسمی و علوم کامپیوتر مانند روبن ویلگاس، دانشمند تحقیقات مغز گوگل، حضور داشتند که ایده هوش مصنوعی را به‌عنوان «قلم‌موی جدید» طی یک میزگرد در مورد کارکرد‌های این فناوری و نحوه تغییر شکل آن بررسی کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر