صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پیگیری تخصیص منابع درآمدی برای تشکل‌های صنفی در برنامه هفتم توسعه

رئیس اتاق اصناف ایران از پیگیری تخصیص منابع درآمدی برای تشکل‌های صنفی در برنامه هفتم توسعه توسط اتاق اصناف ایران خبر داد.
کد خبر : 858321

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اتاق اصناف ایران، حسین طاهرمحمدی در همایش هئیت رئیسه اتاق اصناف ایران و هئیت رئیسه اتاق اصناف استان کرمان با اشاره به اینکه اصناف در یک کلام جهادگران عرصه اقتصاد هستند، اظهار کرد: اصناف همیشه یار و یاور نظام بوده‌اند و خواهند بود و کسبه سنتی شرکای نظام هستند.

طاهرمحمدی با اشاره به اینکه اصناف ولایتمدار هستند، گفت: مقام معظم رهبری در هر شرایطی اراده کنند، اصناف سربازان خط اول چه در عملیات و جنگ و چه در حوزه اقتصاد خواهند بود و این مسائل ثابت شده است و افراد فکر نکنند کسی در یک اداره نشسته و با اصناف بد برخورد می‌کند ما این را به حساب نظام می‌گذاریم.

وی گفت: ما در قانون برنامه هفتم چند موضوع را پیگیری می‌کنیم، از جمله اینکه با توجه به شرایط سخت اقتصادی برای تشکل‌های صنفی – همچون اتاق‌های بازرگانی و تعاون- منابع درآمدی در نظر گرفته شود.همچنین لازم است در برنامه هفتم توسعه، برای اصناف در زمینه شکایات، هزینه متعارفی در نظر گرفته شود.

طاهرمحمدی ادامه داد: پیشکسوتان بازار، بازوی نظام هستند و خط ولایت برای آن‌ها خط قرمز است و اگر تبصره تصویب شود که تنها یک دوره در انتخابات اتاق اصناف می‌توانید شرکت کنید باز هم دست از نظام بر نمی‌داریم. شهدای اصناف و مدافعین حرم یکی از نمونه وفاداری این قشر است، اما از مجلس انقلابی درخواست داریم یک اقدام انقلابی انجام دهد و در برنامه هفتم حق پیشکسوتان را احیا کند.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: در برنامه ششم توسعه، به طور کلی صنوف گردشگری از ذیل قانون نظام صنفی حذف کردند. اما پیگیر آن هستیم که این اتفاق در قانون هفتم تکرار نشود. چراکه در اجرا شاهد هستیم یک مغازه پروانه خود را از گردشگری گرفته است و با چند قدم فاصله، مغازه مشابهی از اتحادیه، پروانه کسب گرفته است. این دوگانگی منجر به دشواری در نظارت و ارائه خدمات شده است. قانون در تعریف گردشگری، گردشگر را احصا کرده است و ارکان “بیش از ۲۴ ساعت”، “نه برای کار” و “به قصد مسافرت” را ذکر کرده است، اما در آیین نامه دامنه این تعریف وسعت یافته و مشمول خروج از صلاحیت شده است.

وی گفت: در هفته صنوف مختلف به ما پیشنهاد ایجاد اتحادیه‌های کشوری را می‌دهند، اما تا زمانی که ضرورت آن اثبات نشود، این چنین پیشنهاداتی را نمی‌توان اجرا کرد.

طاهرمحمدی خطاب به نمایندگان استان کرمان، بیان کرد: برای حمایت از واحد‌های تولیدی، نیاز نیست وام و تسهیلات اختصاص داده شود، اما نیاز است تا در قانون‌گذاری واحد‌های تولیدی را مستثنی کنید. به عنوان مثال برخی دانش‌بنیان‌ها از مالیات معاف هستند. مجلس برای واحد‌های تولیدی نیز شاخصی بگذارید که به نسبت تجهیزات و توان خروجی از مالیات، بیمه، آب، برق و… معاف شوند.

وی گفت: تبصره ۷ ماده ۷۲ که درآمد‌های حاصل از جرائم صنفی را تسهیم کرده است، مقدار اندکی از آن به اتاق اصناف ایران پرداخت شده است که طبق فرمولی بین اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها تقسیم شده است. اما این مقدار بسیار کمتر از مقداری است که پیش‌بینی می‌شود؛ بنابراین مجددا و تاکیدا از نمایندگان مجلس پیگیر این موضوع خواهیم بود.

طاهرمحمدی در پاسخ به انتقادی مبنی بر عدم تخصیص سوخت نانوایی‌ها در سامانه جدید گفت: با ارائه گزارشی مکتوب از سوی مطلعین به اتاق اصناف ایران به فوریت پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر