صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۷ - ۲۴ تير ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه آزاد آیت‌الله آملی تشریح کرد؛

اهداف دوره مهارت‌آموزی «آزمون‌های مولکولی، پژوهشی و تشخیص»

حامد برجسته، اهداف راه‌اندازی نخستین دوره مشترک مهارت‌آموزی و آموزش صفر تا صد «آزمون‌های مولکولی، پژوهشی و تشخیص» را تشریح کرد.
کد خبر : 858180

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین آغاز کار نخستین دوره مهارت‌آموزی و آموزش «صفر تا صد آزمون‌های مولکولی، پژوهشی و تشخیص» با حضور حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی و محسن آسوری رئیس پژوهشکده پاستور شمال در دانشکده مهارت این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی، این دوره را آغاز همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه با پژوهشکده پاستور شمال خواند و اظهار کرد: افزایش تعامل و همکاری‌های علمی دو مرکز علمی و آموزشی معتبر شهر، موجب برکات زیادی برای هر دو مرکز علمی به‌خصوص برای استادان، دانشجویان و دانش‌پژوهان خواهد بود.

برجسته، مهارت‌آموزی در کنار تحصیلی دانشجویان را متضمن آینده شغلی آنها دانست و تأکید کرد: در بازار کار امروز آنچه سبب جذب جوان تحصیلکرده‌ جویای کار در میان دیگر فارغ‌التحصیلان می‌شود، داشتن مهارت و گواهی حضور در دوره‌های مختلف آموزشی در حوزه مرتبط با مدرک تحصیلی آنهاست.

وی متذکر شد: امروزه در مصاحبه‌های کاری، شاخص‌ترین سؤالی که پرسیده می‌شود، اینکه شما چه بلدید و دانشجو برای اینکه بتواند به این سؤال پاسخ دهد که وجه تمایز او با دیگران باشد، باید گواهی دوره‌هایی که آموخته است را ارائه کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی توضیح داد: مرکز TMC این دانشگاه با رویکرد توجه به این دغدغه‌ دانشجویان و فارغ‌التحصیلان راه‌اندازی شده و هدف آن تربیت دانشجویان با مهارت‌های ویژه و کاربردی است.

رئیس پژوهشکده پاستور شمال هم در این آیین برگزاری چنین دوره‌هایی را مفید ارزیابی کرد و افزود: پژوهشکده پاستور شمال با برخورداری از امکانات مجهز آزمایشگاهی و استادان شاخص با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی قصد دارد نقش اجتماعی خود را در تربیت دانشجویان ماهر و متخصص به بهترین نحو ایفا کند.

محسن آسوری کرد: پژوهشکده پاستور یک مرکز تحقیقاتی با رویکرد حل مسئله است و از این پس در تلاش است با همکاری دانشگاه‌های شهر در تربیت نسل جوان ماهر فعالیت کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر