صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حوزه اينترنت اشیا؛

طرح های پژوهشی و رساله های دکتری حمایت می شود

صندوق حمایت از پژوهشگران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، فراخوانی در راستای حمایت از طرح های پژوهشی و رساله های دکتری در حوزه اينترنت اشیا منتشر کردند.
کد خبر : 857874

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو» و «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور» (INSF) در جهت شتاب‌دهی به رشد و توسعه  حوزه اينترنت اشیا در ابعاد مختلف طی فراخوانی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه‌ای در این راستا حمایت می‌کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته محور‌ها و اولویت‌های پژوهشی این فراخوان شامل فناوری‌های موردنظر در برداشت انرژی (Energy Harvesting) در حوزه‌های «فناوری برداشت انرژی مکانیکی به دو روش تریبوالکتریک و پیزوالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی حرارتی به روش پیروالکتریک و ترموالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی القا مغناطیسی و الکترومغناطیسی» و «فناوری برداشت انرژی فرکانس‌های رادیویی» می‌شود.

از این فراخوان خروجی‌هایی همچون توسعه فناوری و محصول، انتشار مقالات در مجلات معتبر بین‌المللی، ثبت اختراع، تولید دانش فنی و ... مدنظر خواهد بود. بنابراین، گزارش طرح‌های مورد حمایت این فراخوان در قالب‌های طرح پژوهشی و رساله دکتری است که مدت‌زمان رساله دکتری دو سال و طرح‌های پژوهشی حداکثر در طول مدت سه سال مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

در این فراخوان از طرح‌های پژوهشی مصوب تا سقف دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و از رساله‌های دکتری تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال حمایت خواهد شد. رقم حمایتی شامل خرید تجهیزات نخواهد بود.

فرصت ارسال طرح‌های پژوهشی از ۱۷ تیرماه تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۲ و رساله‌های دکترا از ۱۷ تیرماه تا پایان سال ۱۴۰۲ است.

در این فراخوان اعلام شده طرح‌های پژوهشی دارای پشتیبان صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت برخوردار خواهند بود.

همچنین طرح‌های مصوب مستلزم ارائه گزارش‌های پیشرفت بر اساس زمان‌بندی در طول اجرای طرح و تأیید توسط ناظر است. طرح‌های منتخب این فراخوان که با موفقیت به اجرا برسند در ادامه در اولویت حمایت‌های آتی ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو جهت توسعه محصول و کسب‌وکار قرار می گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر