ثمره رونق کانونهای ایثار در دانشگاهها، تعمیق خودباوری و بصیرتافزایی دانشجویان است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداشپور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاحیه دومین دوره طرح بصیرت افزایی ویژه دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاههای سراسر کشور که امروز ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۲ در سالن کتابخانه آستان قدس رضوی برگزار شد با بیان مطلب فوق گفت: عشق به امام رضا (ع) موجب بصیرت افزایی است و این عشق و محبت و مودت باید در سراسر زندگی ما جاری و ساری باشد.
وی ایثار را به عنوان پرشکوهترین مظاهر جمال و جلال انسانیت عنوان کرد و تصریح کرد: تنها انسانهای هدفمند و دوراندیش به این قله شامخ صعود میکنند و خودخواهی و خودپرستی ضد ایثار و گذشت و فداکاری است که انسان را از کارهای ارزشمند بسیاری مانند جهاد و مبارزه باز میدارد.
دکتر داداش پور افزود: خودخواهی، یعنی اینکه انسان همه چیز را برای خودش بخواهد و خویشتن را بر دیگران مقدم کند. طبیعی است که با وجود این صفت، ایثار و فداکاری برای او معنا و مفهومی نخواهد داشت، چون در صورت شرکت در فعالیتهای ایثارگرایانه و دادن جان، هستی اش را از دست رفته میبیند و از نگاه او نتیجهای عایدش نخواهد شد.
داداش پور به واژه ایثار پرداخت و گفت: این واژه همچون تعاون، محبت، مهر، گذشت و بخشش از واژگان کلیدی است و ایثارگر کسی است که ارزشهای جامعه را تقویت کند و در مقابل کسانی که در کم فروغ کردن ارزشها گام بر میدارند، بایستند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشجویان را نماد روشنبینی، خودباوری و غیرت ملی ایرانیان دانست و خاطرنشان ساخت: دانشجویان بیش از هشتاد سال است در تمام برهههای حساس در صحنه بوده و اثرگذار بودند و در این عرصه که دشمن به دنبال حجاب ستیزی است، مطمئنا به رسالت تاریخی خود خواهند پرداخت و نخواهند گذاشت دشمن به خواسته خود برسد و مثل همیشه خواری نصیب شان خواهد شد.
رئیس سازمان امور دانشجویان از حادثه گوهرشاد به عنوان مرز بندی مردم مسلمان ایران با نگاه غربگرایانه حاکمان در موضوع اعتقادات نام برد و تصریح کرد: قیام گوهرشاد ثابت کرد که مدرنیته مورد نظر غرب و ترقی غربی، هرگز با اعتقادات و دیانت ایرانیان سر سازگاری ندارد و نیز موجب تقویت حجاب در جامعه ایران شد و در ظاهر گرچه قیام مسجد گوهرشاد با شهادت ۱۶۰۰ نفر شکست خورد، ولی افقهای جدیدی از مبارزه دینی تحت نظارت مرجعیت شیعی را برای مردم ایران گشود.
وی ادامه داد: حجاب سلاح صیانت از عفت زنان است و دانشجویان به ویژه دانشجویان خواهر در این برهه حساس نقش اساسی و تاثیر گذار را بر عهده دارند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشجویان نقش تعیینکنندهای در پویایی، استکبارستیزی داشته و طلایهدار عدالتخواهی و توسعه کشور به شمار میآیند و بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور برای آینده اداره این کشور هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان اظهارکرد: دانشجویان با بصیرت و آگاهی همواره مدافع ارزشهای انقلاب اسلامی و خون شهدای گرانقدر بوده و حوادث سال گذشته در دانشگاهها توسط عدهای اندک همزمان با آغاز سال تحصیلی رقم خورد نشان میدهد که دشمن خود را به آب و آتش میزند تا حرکت علمی کشور را متوقف کند، اما ایران اسلامی به دلیل گفتمانسازی و درایت رهبر حکیم انقلاب و بصیرت دانشجویان با حرکت جهشی در مسیر نیل به مرجعیت علمی و تولید علم و فناوری به سمت ایجاد تمدن نوین اسلامی در حال حرکت است.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری به نقش پیشرویی اجتماعی دانشجویان اشاره کرد و افزود: دانشجو باید از فردیت خود عبور نموده و به اجتماعی شدن و گام در گام چهارم انقلاب اسلامی که همان تمدن ایرانی، اسلامی است بگذارد و ریل گذاری این تمدن برعهده دانشگاهیان و دانشجویان است.
رئیس سازمان امور دانشجویان از دانشجویان به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر به عنوان بخشی از اعضای خانواده سازمان نام برد و گفت: ما در قبال سرنوشت شما دانشجویان که قدر مسلم مدیران آتی و سازندگان میهن اسلامی هستید، بیتفاوت نخواهیم بود و با سرلوحه قراردادن منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در راستای بصیرت افزایی و تعمیق باورهای دینی و مذهبی و فراهم آوردن شرایط پیشرفت علمی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.
داداش پور در پایان با طرح سوالی از دانشجویان خواست تا برای ترویج و تحکیم ایثار در بین دانشجویان و جامعه، پیشنهادات و طرحها و نظرات خود را ارائه کنند و به بهترین پیشنهاد و طرح در مراسم اختتامیه این دوره جوایزی تعلق خواهد گرفت.
انتهای پیام/