توضیح وزیر علوم درباره شائبه تخلف هزار دانشجو در آزمون ورودی دانشگاهها
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره انتشار خبری مبنی بر اینکه در مورد برخی دانشجویان شائبه تخلف جهت ورود در دانشگاه وجود دارد، اما اقدامی صورت نگرفته است گفت: در کنکور ۱۴۰۰ براساس قانون، مشخص شده که به هنگام تصحیح پاسخنامه اگر شائبه تخلف وجود داشت، موظف هستیم یک آزمون مجدد از این افراد گرفته شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: سازمان سنجش چنین افرادی را براساس قانون برای ثبتنام و آزمون مجدد فراخوانده بود که تایید شود این افراد مسیر ورودشان به دانشگاهها درست بوده است و در نهایت پس از بررسی، این افراد ثبت نام شده بودند.
زلفیگل ادامه داد: در این فاصله مجلس شورای اسلامی استفساریهای میدهد که مواردی که در قانون برای شائبه تخلف وجود دارد برای داوطلبان نوشته شده نه برای دانشجویان، بنابراین افرادی که سرکلاس رفته و دانشجو شده بودند شامل حال این موارد قانونی نمیشدند.
وی یادآورشد: این افراد همان هزار نفر بودند و اسفساریه مجلس شورای اسلامی حکم کرد که چون این افراد دانشجو شدند و دیگر داوطلب نیستند باید سر کلاس بروند و درسشان را ادامه دهند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: آزمون سال ۱۴۰۰ مربوط به دوره قبل است اما پس از آن برای سال های بعد وقتی پاسخنامه افرادی که شائبه تخلف دارند تصحیح می شد بدون اعلام اسامی آنها، آزمون مجددی گرفته و در صورت تائید معرفی می شدند.
زلفیگل در پاسخ به این سوال که آیا هزار نفر از افراد دارای شائبه تخلف دانشجو شدهاند، اضافه کرد: بله این اتفاق افتاده است. شائبه تخلف برای این افراد براساس قانون وجود داشته و سازمان سنجش این افراد را فراخوانده بود که همان قوانین و مسیر برایشان طی شود اما در این بین استفساریه مجلس درست است که در آن عنوان شده این موارد برای داوطلبان است نه کسانی که دانشجو شده و سر کلاس رفتهاند.
وی بیان کرد: وقتی فردی را که دانشجو شده و سرکلاس رفته است فرا خوانده می شود آثار اجتماعی ، روحی و روانی دارد و مجلس بر این اساس اسفساریه داده بود که این قانون سنجش برای افرادی است که داوطلب هستند و نه دانشجو.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین گفت: سازمان برنامه و بودجه براساس طرح موضوعی در هیات دولت، اعتبار تعمیر و تجهیز خوابگاهها و سایر بناهای آموزشی، رفاهی و ورزشی را به میزانی که در قانون بودجه تصویب شده بود بهطور کامل اختصاص داد.
زلفیگل خاطرنشان کرد: انتظار میرود روسای دانشگاهها از فرصت تابستان استفاده کنند و بازسازی و تعمیرات را انجام دهند.
انتهای پیام/