صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط فناوران ایرانی محقق شد؛

محصولات روشنایی دانش‌بنیان رقیب نمونه‌های آلمانی و ایتالیایی شد

یک شرکت دانش‌بنیان اختراع‌هایی در حوزه محصولات روشنایی ثبت کرده که با نمونه‌های برتر آلمانی و ایتالیایی در بازار ترکیه قیاس می‌شود.
کد خبر : 857637

افشین پاک‌نهال، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان و کارآفرین برتر استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، درخصوص فعالیت‌های فناورانه خود گفت: شرکت دانش‌بنیان ما تولیدکننده بوردهای الکترونیکی و انواع دستگاه‌های هوشمند برای همه صنایع است. محصولاتی همچون روشنایی داخل و خارج منزل که منجر به ذخیره کردن انرژی می‌شود.

وی درباره ارزآوری برای کشور اظهار کرد: روند صادراتی برای شرکت‌ها در سال‌های اخیر به خاطر تحریم‌هایی که وجود دارند به‌سختی امکان‌پذیر است و در بحث‌های صادراتی شرکت‌های ایرانی به خاطر انتقال ارز خیلی خوب نمی‌توانند موفق عمل کنند. به هرحال شرکت‌هایی که در صنایع پیشرفته فعالیت دارند و بحث‌هایی همچون ذخیره انرژی و کنترل هوشمند لوازم منزل بر مبنای اینترنت اشیاء «آی‌ او‌ تی» (IOT) را پیش می‌برند، بازار صادراتی خیلی وسیعی خواهند داشت.

این  کارآفرین برتر استان تهران درباره وجه تمایز محصول ایرانی با سایر رقبا بیان کرد: نسبت به رقبای داخلی ما تنها شرکتی هستیم که استاندارد «ای‌آی‌پی‌سی» (Aipc) اتحادیه اروپا و استاندار «سی‌ای» (CA) را داریم که محصولات صادراتی این شرکت می‌تواند بر مبنای استاندارهای جهانی و بین‌المللی باشد. در عرصه بین‌الملل هم وجه تمایز ما قیمت تمام شده است. این شرکت دانش‌بنیان ثبت اختراع‌هایی برای محصولات روشنایی دارد که با نمونه‌های برتر آلمانی و ایتالیایی در بازار ترکیه قیاس می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ هر کارآفرین، صنعت‌گر و تولیدکننده به طور مشترک با چالش‌هایی همچون روال خیلی سخت واردات مواد اولیه، خطوط تولید ماشین‌آلات و گرفتن مجوز برای توسعه‌ کار خود مواجه می‌‌شود که لازم است در این باره تمهیداتی لحاظ شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر