صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طراحی جلد کتاب با هوش مصنوعی، هنری ارزان و بی‌اعتبار

الگوریتم‌های هوش مصنوعی با استفاده از هزاران عکس روی اینترنت الگوها و طرح‌هایی برای تولید یک اثر هنری جدید ارائه می‌دهند.
کد خبر : 857429

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، خیلی سریع‌تر و بیشتر از آنچه فکرش را کنیم کتاب‌ها در حال آلوده شدن به هوش مصنوعی هستند. در ماه‌های اخیر شاهد ظهور چندین برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی بودیم که کارشان با کتاب‌هاست.

همچنین کتاب‌های نوشته شده توسط هوش مصنوعی وب‌سایت آمازون را پر کرده‌اند و سایت‌های خبری مختلف نیز درباره غیردقیق بودن سیستم‌های ترجمه زبان هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده‌اند. با این وجود، در هفته‌های اخیر، موضوع طراحی جلد کتاب‌ها نشان داده که چگونه نرم‌افزارهای تولید عکس هوش مصنوعی امنیت شغلی هنرمندان و تصویرگران در سراسر دنیا را به مخاطره انداخته‌اند.

الگوریتم‌های هوش مصنوعی با استفاده از هزاران عکس روی اینترنت الگوها و طرح‌هایی برای تولید یک اثر هنری جدید ارائه می‌دهند.

در ماه گذشته، انتشارات بلومزبری به خاطر استفاده از یک عکس تولیدشده توسط هوش مصنوعی روی جلد تازه‌ترین رمان سارا جی ماس به عنوان «سرای خاک و خون» مورد انتقادات بسیار شدیدی قرار گرفت.

بلومزبری ادعا می‌کند که این تصادفی بوده است؛ درمصاحبه با گاردین این ناشر گفت که تیم طراحی داخلی‌شان «از تصویری از عکس یک کتابخانه استفاده کردند که نمی‌دانستند توسط هوش مصنوعی تولید شده بود.» قطعاً اصلاح چنین اشتباهی بسیار پرهزینه خواهد بود، چرا که هم اکنون هزاران نسخه از این کتاب چاپ شده است و به زودی در تمام کتابفروشی‌ها توزیع می‌شود.

این که ناشرهای بزرگی مانند بلومزبری از عکس‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی روی جلد یک رمان، به خصوص روی رمان نویسنده‌ای که آثارش جزء پرفروش‌ترین‌ها است، استفاده می‌کنند بسیار ناامیدکننده است.

اگر بلومزبری بتواند از هوش مصنوعی استفاده کند و به کسی هم جوابگو نباشد، این به یک بدعت خطرناک تبدیل می‌شود و تمام تلاش‌ها و قوانینی که ناشرها و مسابقات ادبی دیگر خلق کرده‌اند تا مبادا هوش مصنوعی یکپارچگی شان را زیر سوال ببرد نابود می‌شوند.

ماهیت ریاکارانه تصاویر هوش مصنوعی روح ادبیات را تهدید می‌کند. کتاب‌ها و جلدهای بادقت طراحی شده‌شان، باید تجلی هنرمندانه تجربیات بشری باشند، مانند هر هنر دیگری. پس چگونه یک ماشین می‌تواند جایگزین چیزی به این شکوه و زیبایی شود؟

انتهای پیام/

ارسال نظر