صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اجازه دهید هوش مصنوعی کمکتان کند موسیقی جدید کشف کنید

دو دانشجوی دانشگاه ام آی تی یک فناوری به نام وی باکس (VBox) ابداع کرده‌اند که درواقع یک بومباکس (اسپیکر) است که از قدرت «چت جی‌پی‌تی» برای کمک به کشف موسیقی استفاده می‌کند.
کد خبر : 857226

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دو دانشجوی دانشگاه ام آی تی یک فناوری به نام وی باکس (VBox) ابداع کرده‌اند که درواقع یک بومباکس (اسپیکر) است که از قدرت ChatGPT برای کمک به کشف موسیقی استفاده می‌کند.

امروز صنعت فناوری یا تِک مملو از حدس‌ها و نوآوری‌های جدید درباره استفاده و کاربرد هوش مصنوعی شده است. برای افرادی که در این رشته حرفه‌ای نیستند، هوش مصنوعی چیزی شبیه جادو به نظر می‌رسد. درواقع، بسیاری از مدل‌های مدرن هوش مصنوعی فقط به شناسایی الگوهای بین دروندادها و بروندادها می‌پردازند.

وقتی شما به اندازه کافی درون‌داد و برون‌داد در اختیار دارید، هوش‌های مصنوعی گاهی اوقات الگوهای غیرشهودی پیدا می‌کنند که ما انسان‌ها به سختی می‌توانیم درکشان کنیم- به خصوص وقتی که داده‌ها در قالب فرمتی باشند که ما ذاتاً قادر به درکشان نیستیم.

در همین راستا، دو دانشجوی دانشگاه ام آی آتی به نام‌های دانینگ لیانگ و آرتم لاپتیف VBox را خلق کرده‌اند.

وی باکس چیزی شبیه یک موزیک بومباکس است که قابلیت‌های کشف موسیقی را با هم تلفیق می‌کند. این تجربه زمانی شروع می‌شود که یک شنونده یک ژانر کارد (genre card) را انتخاب می‌کند و آن را داخل دستگاه وی باکس فرو می‌کند. بعد یک ترانه از آن ژانر پخش می‌شود. وقتی که موسیقی پخش می‌شود، یک هوش مصنوعی آن موزیک را آنالیز می‌کند و کلیدواژه‌های مرتبط با آن را شناسایی می‌کند.

این کلیدواژه‌ها روی صفحه نمایشگر جلوی وی باکس نمایش داده می‌شوند به طوری که کاربر می‌تواند آن‌ها را ببیند. اگر او کلیدواژه‌ای ببیند که توجهش را جلب کند می‌تواند آن را انتخاب کند و بعد هوش مصنوعی ترانه مشابه دیگری با آن انتخاب کلیدواژه پیدا می‌کند.

این فرایند برای تفسیر موسیقی به «چت جی‌پی‌تی» متکی است. هنوز جزئیات بیشتری درباره نحوه کارکرد دقیق این دستگاه منتشر نشده است، اما ما فکر می‌کنیم که این فناوری از ترانه‌ها و توصیف‌های ترانه استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر