دستگاه بازیافت آسفالت با ظرفیت بالا ساخته شد/ تسهیل اقدامات شهرداری و راهداری
جواد احمدی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مستقر در تبریز با اشاره به اینکه موفق به طراحی و تولید دستگاههای ترمیم حرارتی و بازیافت گرم آسفالت شدیم، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: موفق شدیم با کسب دانش فنی، ساخت دستگاه بازیافت آسفالت را در پیش بگیریم.
وی با بیان اینکه با استفاده از این روش، فرآیند برش، تخریب و نخالهبرداری نسبت به روشهای معمول حذف می شود، گفت: هزینه گزاف قیر و مسائل مالی مرتبط با آسفالت به یکی از بحرانهای اساسی در کشور تبدیل شده است؛ بنابراین استفاده از این دستگاه منجر به کاهش مصرف قیر در راستای بازیافت آسفالتهای فرسوده می شود.
وی با بیان اینکه دستگاه ایرانساخت هزینههای لکهگیری مجدد آسفالت را برای شهرداری تا حد ممکن کاهش میدهد، اظهار کرد: این دستگاه دانشبنیانی روزانه ۲۰ تن تراشه و کلوخه آسفالت را بازیافت کرده و همانند یک کارخانه آسفالت معمولی ۲۰ تن آسفالت گرم و ۸۰ تن آسفالت سرد تولید میکند.
به گفته وی، از این رو این ماشین بازیافت آسفالت برای فصل زمستان بسیار مناسب است.
احمدی با اشاره به هدف این شرکت دانشبنیان در ساخت ماشینآلات تولید آسفالت، افزود: هدف از ساخت این دستگاه بومیسازی تجهیزات راهداری و خدمات شهری و همچنین کاهش هزینههای تولید آسفالت است. برای مثال، بازیافت هر یک تن آسفالت با این دستگاه دانشبنیانی زیر ۲۰۰ هزار تومان بوده و هزینه تولید این دستگاه ۹۰ درصد هزینه کارخانههای تولید آسفالت است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به اینکه دستگاه بازیافت آسفالت جدید در راستای ایجاد آسفالت ضدآب، بدون درز و دستانداز ساخته شده، اظهار کرد: طول عمر آسفالتهای جدید با دستگاه ایرانساخت سه برابر بیشتر از آسفالتهای دیگر با روشهای متمایز است و در راستای کاهش نیروی انسانی و حفظ محیط زیست است.
وی خاطرنشان کرد: این دستگاه قابلیت حمل توسط انواع خودرو و تراکتور دارد.
انتهای پیام/