صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش اشتغال‌زایی با هوش مصنوعی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت قانونی از فعالیت در حوزه هوش مصنوعی گفت: نباید مانع گسترش فعالیت در حوزه هوش مصنوعی شد؛ چراکه عده‌ای به بهانه جلوگیری از افزایش بیکاری از ورود تکنولوژی به سیستم اداری ممانعت می‌کردند.
کد خبر : 856873

شهباز حسن‌پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: پیش از بررسی و تصویب برنامه هفتم توسعه اقتصادی لازم است ابتدا نواقص برنامه‌های توسعه‌ای قبل را بررسی و دلایل عدم اجرای کامل آن‌ها و عدم تحقق اهداف را مشخص کنیم.

وی افزود: با مشخص شدن دلایل عدم اجرای برنامه‌های توسعه‌ای گذشته می‌توانیم نسبت به افزایش ضریب تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه امیدوارتر باشیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه به اقتصاد دیجیتال، اقتصاد دانش‌بنیان، رمزارز‌ها و ... توجه شده است. البته رئیس جمهوری نیز نسبت به گسترش سهم دانش‌بنیان‌ها از اقتصاد تاکید داشته‌اند بنابراین لازم است بستر توسعه اقتصاد دیجیتال را مهیا کنیم.

هوش مصنوعی عامل اشتغالزایی در بخش های مختلف اقتصاد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر گسترش اقتصاد دیجیتال در جهان اظهار کرد: تمام کشور‌های دنیا به سمت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصادشان روی آورده اند بنابراین چاره‌ای نداریم ما هم به این مسیر ورود کنیم. هر ساعت غفلت از اهمیت مسئله اقتصاد دیجیتال باعث می‌شود به اندازه هفته‌ها و ماه‌ها از سایر کشور‌ها در این حوزه عقب بیفتیم.

حسن پور با تاکید بر ضرورت حمایت قانونی از فعالیت در حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: نباید مانع گسترش فعالیت در حوزه هوش مصنوعی شد. دهه‌های قبل که قرار بود از سیستم‌های کامپیوتری در ادارات استفاده شود عده‌ای به بهانه جلوگیری از افزایش بیکاری از ورود تکنولوژی به سیستم اداری ممانعت می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: مدتی پس از استفاده از تکنولوژی در سیستم اداری مشخص شد این امر نه‌تنها فرصت شغلی‌ای را از بین نبرد بلکه بستر ایجاد مشاغل بیشتر را نیز مهیا نمود. همچنین ورود کامپیوتر باعث شد تا دورکاری نیز به تعریف مشاغل وارد شده و این امکان مهیا شود که کار‌ها با سرعت بیشتر و بهتری انجام شود.

ضرورت مطالعه برنامه‌های توسعه‌ای از سوی مردم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با اشاره به همکاری دولت و مجلس در تدوین و تصویب برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: تلاش داریم این برنامه را با بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه‌های توسعه‌ای قبل تصویب کنیم تا امکان تحقق اهداف اسناد بالادستی افزایش پیدا کند.

حسن پور با تاکید بر ضرورت بررسی کارشناسانه برنامه هفتم توسعه از سوی کارشناسان‌ و صاحب نظران و عموم مردم خاطرنشان کرد: تا کنون ۴ هزار پیشنهاد برای اصلاح پیش‌نویس برنامه هفتم توسعه به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، اما مسئله اساسی این است که این پیشنهادات از سوی مقامات دولتی بوده است.

وی تصریح کرد: مهمترین درخواست ما این است که صاحبنظران و کارشناسان اقدام به ارزیابی پیش نویس برنامه هفتم توسعه کرده و پیشنهادات خود را برای مجلس ارسال کنند.

رقابت دولتی‌ها با خصوصی‌ها در عرصه اقتصاد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت‌های خصوصی اظهار کرد: متاسفانه تا کنون از این مسئله غفلت شده و شرکت‌های دولتی رقیب شرکت‌های خصوصی و خصولتی شده اند. اگر برای توسعه هوش مصنوعی به بهانه ترس از میان رفتن مشاغل اقدامات لازم را انجام ندهیم در مسیر پیشرفت از سایر کشور‌ها عقب می‌مانیم.

حسن پور افزود: همه به درستی می‌دانند که دولت تاجر خوبی نیست و همین امر موجب شده تا ورود دولتی‌ها به عرصه اقتصادی مانع توسعه و پیشرفت شود.

وی اظهار کرد: بدون تردید توسعه همه جانبه با ورود مردم به عرصه اقتصادی مهیا می‌شود. در زمان جنگ به مردم اعتماد کردند و همین امر موجب شد تا یک وجب از خاک کشور نیز دست دشمن نیفتد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عقب ماندگی در اقتصاد نیز ناشی از بی توجهی به ظرفیت و پتانسیل مردم است. اگر اقتصاد را نیز به دست مردم بسپاریم بدون شک می‌توانیم به رشد مناسبی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر