صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر علوم در جمع خبرنگاران:

طرح کلان اجرای آزمون‌های الکترونیک با کمک دانش بنیان‌ها تصویب شد

وزیر علوم از تصویب طرح کلان آزمون‌های الکترونیک با کمک دانش بنیان‌ها در حضور رئیس جمهور خبر داد و گفت: برنامه اجرای این طرح از سال ۱۴۰۳ و ابتدا در مقیاس کوچک است.
کد خبر : 856578

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم امروز ۱۵ تیرماه در بازدید از حوزه دانشگاه شهید بهشتی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران گفت: سازمان سنجش طرح کلان ملی آزمون‌های الکترونیک را در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در حضور رئیس جمهور ارائه کرد که این طرح در حضور دکتر رئیسی رئیس جمهور مصوب شد.

وی افزود: بر اساس این طرح کلان ملی مقرر شد که برای سال ۱۴۰۳ در بخش کوچکی از یک آزمون محدود، شیوه برگزاری آزمون‌های الکترونیک اجرایی شود و ایرادات آن برطرف شود و اگر در واقع این اطمینان بوجود آمد که می‌توان از آن برای کل کشور استفاده شود، آزمون‌های کشوری به صورت الکترونیک برگزار شود.

وزیر علوم تصریح کرد: با آزمون‌های الکترونیک هم قدرت، هم صحت و هم سرعت عمل بالا می‌رود و تصحیح پاسخنامه‌ها در اولین فرصت انجام می‌شود و از هدر رفت منابع هم جلوگیری می‌شود، زیرا دیگر نیازی به کاغذ و چاپ و و حمل و نقل و ایاب و ذهاب نیست و همه این موارد صرفه جویی منابع را پی خواهد داشت.

زلفی گل ادامه داد: ضمن اینکه از ظرفیت هوش مصنوعی هم در آزمون‌های الکترونیک استفاده می‌شود و یک اطمینان بیشتری را ایجاد می‌کند که فرزندان کشور در کمال امنیت و آرامش به رقابت علمی خود می‌پردازند.

وزیر علوم درباره زمان اجرایی شدن آزمون‌های الکترونیک در کشور گفت: برنامه سازمان سنجش این است که برای سال ۱۴۰۳ برای یک آزمون با شرکت کنندگان محدود در مقیاس کوچک آزمایش شود و پس از اینکه اطمینان دادند که می‌توان آن را در مقیاس ملی و آزمون سراسری اجرایی شود حتما استفاده می‌شود.

وی خطاب به داوطلبان کنکور سراسری گفت: هر رشته علمی ارزش و جایگاه خاص خودش را دارد و مهم این است که انسان در هر رشته‌ای پذیرفته می‌شود و وارد دانشگاه می‌شود در آن رشته تلاش کند و بهترین باشد و عمیق مطالب را بخواند. هر دانشجویی در هر رشته علمی که عمیق درس بخواند و رشد کند و به درجات بالا برسد حتما می‌تواند موثر باشد. اما اینکه به دنبال این باشیم که در یک رشته‌های محدودی آمال و آرزو‌های خود را محقق کنیم این کار درستی نیست.

وزیر علوم تاکید کرد: باید تلاش کنیم که در کشور توزیع متوازن رشته‌ها را داشته باشیم. هر رشته علمی ارزش و جایگاه خودش را دارد و باید شخصیت علمی کشور متوازن و هماهنگ باشد.

وی با ابراز رضایت از شرایط حوزه‌های برگزاری کنکور گفت: وسایل سرمایشی روشن بود و شرایط برگزاری آزمون مهیا بود و مشکلی گزارش نشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر