صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تخصیص اعتبار ۳۰ میلیونی اولویت‌های پژوهشی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی

دانشجویان تحصیلات تکمیلی اعتبار ۳۰ میلیون ریالی اولویت‌های پژوهشی ستاد‌های توسعه فناوری را دریافت می‌کنند.
کد خبر : 856485

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند با انتخاب موضوع پژوهش خود از بین اولویت‌های پژوهشی ستاد‌های توسعه فناوری از حمایت‌های ویژه شبکه آزمایشگاهی بهره‌مند شوند.

ستاد توسعه زیست‌فناوری، ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم، ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته ازجمله ستاد‌های توسعه فناوری هستند که پژوهشگران می‌توانند از میان اولویت‌های پژوهشی این ستاد‌ها موضوع پژوهش خود را انتخاب کرده و از حمایت‌های این حوزه استفاده کنند.

ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک و ستاد راهبری توسعه علوم و فناوری‌های شناختی از دیگر ستاد‌های توسعه فناوری است که پژوهشگران می‌توانند از اعتبار ۳۰ میلیون ریالی در خصوص پژوهش‌های خود استفاده کنند. متقاضیان برای استفاده از اعتبار پژوهشی باید از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و موضوع پایان‌نامه باید جزء اولویت‌های اعلام‌شده بالا و دارای پروپوزال مصوب (دانشگاه یا پژوهشگاه) باشد.

پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای استفاده از اعتبار ویژه پژوهشی باید مراحل مختلفی ازجمله ورود به باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران و ورود به بخش طرح‌های تخفیف و انتخاب طرح اعتباری ستاد توسعه فناوری مرتبط با موضوع پایان‌نامه را طی کنند.

بارگذاری مستندات (تصویر کارت دانشجویی و تصویر مدرک تصویب طرح)، بررسی مستندات از سوی باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی و ستاد توسعه فناوری مربوطه و فعال شدن اعتبار در صورت تأیید موضوع از سوی ستاد نیز از دیگر مراحل فرایند استفاده از اعتبار ویژه پژوهشی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر