صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپر‌ورش خبر داد؛

ایجاد ۶۹۳ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در راستای ارتقای زیست‌فناوری

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپر‌ورش گفت: در راستای ارتقای زیست‌فناوری و پژوهش‌های علمی ۶۹۳ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ایجاد کردیم تا مشورت‌های علمی به دانش‌آموزان ارائه داده شود.
کد خبر : 856430

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست انعقاد تفاهم‌نامه‌ای جهت برگزاری جشنواره علمی دانش ­آموزی رویانا که امروز برگزار شد، گفت: شهید کاظمی آشتیانی یک دانشمند جهادی بود که تفکر جهادی را در عرصه علمی در کشور ایجاد کرده و در همین راستا درصدد اجرای برنامه‌های علمی‌پژوهشی هستیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به یکی از موضوعاتی که در تحول نظام آموزشی نفش موثری دارد، اظهار کرد: اگر درصدد اصلاح کشور هستیم، باید به نظام تعلیم و تربیت آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. در این راستا سند بنیادین ترسیم شده تا دانش‌آموزان خلاق نوآور ترییت کنیم.

به گفته وی؛ دانش‌آموزان باید نسبت به مسائل روزمره و ساده حساس باشند. تقویت روحیه پژوهشگری دانش‌آموزان و ارائه راه‌حل‌های مناسب می‌تواند مشکلات جامعه را برطرف سازد. در این راستا تلاش می‌کنیم تا یادگیری علاوه‌بر مدارس به خارج از مدارس سوق داده شود. ایجاد ۶۹۳ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی موجب می‌شود تا ارائه مشورت‌های علمی در عرصه آزمایش به دانش‌آموزان تسهیل شود.

کاظمی با بیان اینکه بیش از یک میلیون و ۷۰۰ نفر از دانش‌آموزان در جشنواره پژوهش علمی شرکت کردند، اظهار کرد: دانش‌آموزان طرح‌های خود در نانو، زیست‌فناوری و حمل و نقل فضایی مطرح می‌کنند و باید ما ایده‌های آن‌ها را به دانشگاه‌ها وصل کنیم تا حمایت و تقویت شود. درصدد هستیم تا با پشتیبانی لازم این ایده‌ها را به سازمان‌های بیرونی سوق دهیم و زمینه امید را در زوج‌های نابارور ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌ها در راستای شناسایی نخبگان است، خاطرنشان کرد: جشنواره‌ها در راستای شناسایی نخبگان برگزار شده و دانش‌آموزان برگزیده تقدیر می‌شوند، اما حمایت و هدایت دانش‌آموزان برگزیده به سوی رشته‌تهای متناسب و پرورش استعداد‌ها از شناسایی آن‌ها اهمیت بیشتری دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر