صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

داده‌کاوی توسط هوش مصنوعی در بهبود فرآیند بازیافت پسماند کلید خورد

یک شرکت بریتانیایی توانسته با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به هوشمندسازی شناسایی زباله کمک کند و به این ترتیب مدیران پسماند با این اطلاعات می‌توانند تشخیص دهند چه اتفاقی برای مواد بازیافتی می‌افتد و اینکه چه موادی در این چرخه مشکل‌ساز هستند.
کد خبر : 855973

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس تحقیقات دانشگاه‌های جورجیا و کالیفرنیا (Universities of Georgia and California) بیش از ۸.۳ میلیارد تن زباله پلاستیکی تولیدشده است.

از آنجایی که شناسایی و پردازش زباله‌ها درروند بازیافت بسیار مورد اهمیت است میکلا دراکمن (Mikela Druckman)، بنیان‌گذار «گری پرت» (Greyparrot)،  از فناوری هوش مصنوعی برای آنالیز پسماند‌های قابل بازیافت استفاده کرده است. این شرکت بریتانیایی یک سیستم هوش مصنوعی، برای تجزیه‌وتحلیل تجهیزات بازیافت و تفکیک زباله طراحی کرده است.

در راستای توسعه موضوع هوشمندسازی شناسایی زباله با استفاده از هوش مصنوعی، این شرکت استارت آپی دوربین‌هایی را در بالای تسمه‌نقاله کارخانه بازیافت زباله قرارداده تا  زباله‌های عبوری با کمک هوش مصنوعی تجزیه‌وتحلیل شوند. زباله بر روی سامانه انتقال نقاله‌ای به کارخانه بازیافت حمل می‌شود. این سامانه دارای یک تسمه و نوار انتقال‌دهنده است.

روند شناسایی زباله‌های پلاستیکی توسط هوش مصنوعی به این صورت است که بعد از انتقال زباله‌ها به کارخانه بازیافت، برچسب آن‌ها توسط دستگاه «پلی تگ» (Polytag) خوانده می‌شود؛ از این طریق تعداد زباله‌های بازیافت شده مشخص می‌ شود.

سیستم‌های این استارت آپ سالانه ۳۲ میلیارد ضایعات را ردیابی می‌کند. این موسسه نقشه دیجیتالی عظیمی از زباله ایجاد کرده است.

طبق گفته دراکمن، مدیران پسماند با این اطلاعات می‌توانند تشخیص دهند چه اتفاقی برای مواد می‌افتد و اینکه چه موادی مشکل‌ساز هستند. همچنین این اطلاعات بر طراحی بسته‌بندی‌ها نیز به کار گرفته می شود.

وی امیدوار است برند‌های بزرگ و سایر تولیدکنندگان از داده‌های شرکت‌هایی مانند «گری پرت» برای تولید بیشتر محصولات قابل بازیافت، استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر