صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بومی‌سازی پرورش زالوی طبی توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی زالوی طبی شدند.
کد خبر : 855658

معصومه ملک، استاد جانورشناسی و مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به اینکه پرورش زالو طبی را در ابتدا به صورت پژوهشی اغاز کردیم به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: برای توسعه مرکز پژوهشی خود از مراکز مختلف تکثیر و پرورش دنیا مانند مالزی، انگلیس، آلمان، روسیه، فرانسه و آمریکا بازدید کردیم و توانستیم این مجموعه پژوهشی را به یک شرکت دانش‌بنیان تبدیل کنیم.

ملک با اشاره به اینکه شرایط نگهداری و پرورش زالو طبی اهمیت ویژه‌ای دارد، مطرح کرد: شرایط پرورش زالو باید کاملا بهداشتی باشد، زیرا زالو‌های درمانی به طور مستقیم با خون انسان در ارتباط است و می‌تواند به جای خاصیت، فرد را به بیماری‌های دیگر مبتلا کند.

استاد جانورشناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه سلامت زالو را باید برای عدم انتقال بیماری در نظر بگیریم، بیان کرد: تمام نکات بهداشتی، تست‌های باکتریایی، انگلی، قارچی و ویروسی برای پرورش زالو در این شرکت دانش‌بنیان با توجه به مجوز‌هایاخذ شده انجام می‌شود و به این ترتیب می‌توانیم سلامت بیماران را تضمین کنیم.

وی با اشاره به کاربرد‌های زالو‌های طبی، تصریح کرد: زالو‌های طبی از زمان‌های گذشته در درمان بیماری‌های مختلف نقش موثری دارد، اما به مرور زمان استفاده از آن بسیار گسترش و توسعه پیدا کرده است و در پیوند اعضا، جراحی‌های پلاستیک، بیماری‌های قلبی‌عروقی، بیماری‌های تورمی مانند آرتر‌وز استفاده می‌شود.

تکثیر ۱۰۰ هزار قطعه زالوی طبی در آینده‌ای نزدیک

ملک با بیان اینکه در ایران دانشکده و دفتر اداره کل طب ایرانی در وزارت بهداشت وجود دارد، اظهار کرد: کشور ما در این زمینه بسیار پیشرفت کرده است، اما باز هم نیاز به اهتمام ویژه‌ای دارد.

به گفته وی؛ این شرکت دانش‌بنیان در پرورش زالوی طبی تلاش کرده و توانسته در مقیاس انبوه این اقدام را اجرایی کند؛ امیدواریم امسال حداقل ۱۰۰ هزار قطعه زالو تولید کنیم. 

استاد جانورشناسی خاطرنشان کرد: زالو‌های طبی به دلیل جمع‌آوری بی‌رویه از طبیعت در معرض انقراض هستند و یک فاجعه برای تنوع زیستی محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: تمام مجوز‌ها از جمله مجوز سازمان غذا و دارو در حوزه تکثیر زالو گرفته شده و زالو‌های این شرکت دانش‌بنیان در بسته‌بندی آماده ارائه در داروخانه‌ها هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر