صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با رئیس سازمان نصر تهران بررسی شد؛

از حضور کمرنگ استارت‌آپ‌ها در الکامپ تا حمایت از بومی‌سازی تجهیزات ICT

حسین اسلامی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران، نمایشگاه الکامپ را نقطه عطفی برای گسترش و بهبود اقتصاد دیجیتال در کشور دانست.
کد خبر : 855269

حسین اسلامی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات و خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص برگزاری بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ اظهار کرد: در این دوره بالغ بر ۴۸۰ شرکت با شعار آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال در کنار هم جمع شدند. با توجه به اینکه چندین سال درگیر ویروس منحوس کرونا بودیم و بعد از ۴ سال بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ را برگزار کردیم استقبال بازدیدکنندگان از نمایشگاه باعث شد زمان برگزاری این نمایشگاه را یک روز تمدید کنیم.

وی ادامه داد: این نمایشگاه تبدیل به نقطه عطفی برای گسترش و بهبود اقتصاد دیجیتال در کشور می‌شود و امیدوار هستیم که بتوانیم با همراهی مجموعه‌ها و بخش‌های خصوصی و دولتی آینده بهتری را برای اقتصاد دیجیتال در کشور رقم بزنیم.

رئیس سازمان نصر تهران در پاسخ به دلایل حضور کمرنگ‌تر استارت‌آپ‌ها در این دوره از نمایشگاه الکامپ توضیح داد: نمایشگاه الکامپ را می‌توان آینه تمام نمای این صنف دانست. ما در سازمان نظام صنفی تلاش می‌کنیم زیرساخت‌های لازم را برای حضور همه قشرها در نمایشگاه فراهم کنیم. اگر حضور بخشی از استارتاپ‌ها در این دوره کمتر از گذشته بود شاید ناشی از این است که فضا برای حضور آن‌ها مساعد نیست و نیازمندی‌هایی که استارتاپ‌ها دارند فراهم نشده است و موانعی که سال‌ها به آن‌ها اشاره کرده‌ایم برطرف نشده است.

وی ادامه داد: مطمئناً اگر این موانع برطرف نشود و سرمایه‌گذاری لازم نیز انجام نشود استارتاپ‌ها از حضور در نمایشگاه استقبال نخواهند کرد. البته در این دوره ‌بخش‌های جدید دیگری نیز داشته‌ایم که با استقبال زیادی مواجه شد مانند مجموعه‌هایی که در حوزه کریپتو و بلاک‌چین فعالیت می‌کنند.

اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره نسبت نمایشگاه الکامپ با واقعیت صنعت ict کشور توضیح داد: قطعاً نمایشگاه الکامپ نشان دهنده بروز و ظهور مجموعه‌های مختلف کشور است اما نمی‌توان آینه تمام نمای این صنعت را در تعداد شرکت‌های حاضر در حوزه‌های مختلف خلاصه کرد. به طور مثال زیرساخت ‌های لازم برای حضور شرکت‌های سخت‌افزاری آنطور که باید در این دوره مهیا نبود اما قصد داریم در رویداد دیگری بیشتر به بخش‌های سخت افزاری بپردازیم.

رئیس سازمان نصر در پاسخ به این سوال که چه اندازه در بومی‌سازی تجهیزات ICT موفق بوده‌ایم گفت: در حوزه تولید و بومی‌سازی تجهیزات ICT محصولات و تجهیزات بسیار خوبی داشته‌ایم اما باید توجه داشته باشیم که موفقیت در بومی‌سازی نباید در حوزه واردات مانع ایجاد کند و باید ایت قدرت انتخاب را در اختیار مردم قرار دهیم که هم از تولیدات با کیفیت داخلی استفاده کنند هم از محصولات مجموعه‌های خارجی.

وی در انتها گفت: از این رو باید حمایت‌ها را به سمت دیگری ببریم تا از جنس مانع زدایی باشد. به طوری که شرکت‌های داخلی بتوانند با ظرفیت بیشتری تولیدات خود را گسترش و بهبود ببخشند از این رو سیاست‌های ما در این بخش باید اصلاح شود. ما همزمان که از تولید داخل حمایت جدی می‌کنیم نباید موضوع تولید را مانع فعالیت شرکت‌های واردکننده کنیم بلکه کیفیت و قیمت خدمات بتواند مخاطب را در معرض انتخاب درست قرار دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر