صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۲ - ۰۵ تير ۱۴۰۲
معاون اقتصادی وزیر امور خارجه:

دستگاه‌های اجرایی در پیگیری تفاهم‌نامه‌ها با اندونزی پرتوان عمل کنند

معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به استقبال مقامات اندونزیایی از همکاری با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف و حجم بالای تفاهم نامه‌های انجام شده از تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول خواست در پیگیری امور مربوط به اجرایی شدن تفاهمات جدی و پر توان عمل کنند.
کد خبر : 854788

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، چهارمین نشست ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور اعضای ستاد با موضوع بررسی و پیگیری دستاوردها، پروژه ها و توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور به اندونزی در وزارت امور خارجه برگزارشد.

در ابتدای نشست صفری با اشاره به استقبال مقامات اندونزیایی از همکاری با جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف و حجم بالای تفاهم نامه های انجام شده در حوزه های دارو و درمان، کشاورزی، تکنولوژی های نو، فرهنگ، نفت، گازو پتروشیمی در سفر اخیر رئیس جمهور به این کشور، از تمام دستگاه ها و نهادهای مسئول خواست در پیگیری امور مربوط به اجرایی شدن تفاهمات جدی و پر توان عمل کنند.

وی با اشاره به این موضوع که همکاری با دیگر کشورها در چنین حجم بالایی با وجود رقابت در این زمینه بسیار مغتنم و ارزشمند است افزود: برای حضور در بازار های جهانی با وجود سختی کار باید از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

در پایان توجه به ظرفیت های موجود در تهاتر کالا، سرمایه گذاری در اقتصاد دریا، تبادل هیات های تجاری میان دو کشور، حضور پر رنگ بخش خصوصی، برگزاری دوره های آموزشی بلند مدت و گسترش بازار محصولات حلال از جمله راهکارهای نقش آفرینی پررنگ در اقتصاد و تجارت بین الملل دانسته شد که با برنامه ریزی و مدیریت هوشمند می توان به آن دست یافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر