صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مرکز آزمون زبان روسی دانشگاه علامه‌طباطبایی افتتاح شد

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از آمادگی این دانشگاه برای گسترش فعالیت‌های مشترک با دانشگاه فدرال کازان روسیه خبر داد و گفت: افتتاح مرکز آزمون زبان روسی در دانشگاه علامه‌طباطبایی می‌تواند به توسعه ارتباطات دو دانشگاه کمک کند.
کد خبر : 854565

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در آئین گشایش مرکز آزمون زبان روسی (تورفل) گفت: رابطه راهبردی که بین دو کشور ایران و روسیه وجود دارد شرایطی را فراهم می‌کند که ما بتوانیم فعالیت‌های علمی و تعاملات دانشگاهی خود را ادامه دهیم. به طور قطع برای اینکه بدانیم در چه زمینه‌هایی امکان گسترش همکاری‌های متقابل وجود دارد باید نسبت به ظرفیت دانشگاه‌های همدیگر مطلع باشیم.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه علامه‌طباطبایی، بیان کرد: این دانشگاه، بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی در ایران و غرب آسیا است، بنابراین زمینه همکاری‌های دانشگاه علامه‌طباطبایی با دانشگاه فدرال کازان بیشتر در حوزه علوم انسانی خواهد بود.

 معتمدی ادامه داد: الگو‌های موفقی از تعاملات بین‌المللی با دانشگاه‌های دیگر داریم که برخی از آن‌ها در گسترش ارتباط با دانشگاه کازان هم قابل انجام است. به عنوان مثال در حال حاضر دانشجویان رشته زبان روسی ما یک ترم در دانشگاه‌های روسیه و دانشجویان زبان فارسی دانشگاه‌های روسیه یک ترم را در دانشگاه دانشگاه علامه‌طباطبائی آموزش می‌بینند، این الگو می‌تواند در دانشگاه کازان هم پیاده شود.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: همچنین رشته‌ای مانند مطالعات منطقه‌ای که در موسسه آموزش عالی بیمه اکو این دانشگاه که به زبان انگلیسی تدریس می‌شود، امکان تبادل دانشجو در این رشته را فراهم می‌کند.

معتمدی با تاکید بر اینکه کلید گسترش فعالیت‌های مشترک، امکان گفتگو و تعامل علمی بین استادان دانشگاه‌ها با یکدیگر است، افزود: گسترش فضای مجازی و امکان ارتباط از طریق سامانه‌های مجازی شرایطی را فراهم کرده است تا استادان بتوانند در قالب وبینار‌ها و نشست‌های مجازی با هم تعامل و گفتگو داشته باشند. 

وی با اشاره به انتشار ده‌ها مجله تخصصی در دانشگاه علامه‌طباطبایی، گفت: ما آمادگی برگزاری دوره‌های مشترک و انجام پژوهش‌های علمی مشترک را با دانشگاه فدرال کازان داریم. همچنین در بیشتر کشور‌هایی که ما با آن‌ها تعامل علمی داریم، رشته‌های زبان فارسی دایر است، ما آمادگی راه‌اندازی و آموزش رشته زبان فارسی در این دانشگاه را نیز داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی، معتمدی تاکید کرد: مرکز آزمون زبان روسی که با همکاری دانشگاه فدرال کازان، در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد نشان داد که تعاملات و همکاری‌ها می‌تواند به صورت جدی عملیاتی شود و دو دانشگاه از مزایای آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر