صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایده‌های فناورانه متخصصان ایرانی خارج از کشور حمایت می‌شوند

ایده‌های فناورانه متخصصان ایرانی خارج از کشور با اعلام فراخوان برنامه کاربردی «کانکت پلاس» حمایت می‌شوند.
کد خبر : 854389

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایده‌های فناورانه متخصصان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور با اعلام فراخوان پلتفرم (برنامه کاربردی) «کانکت پلاس» حمایت می‌شوند.

سیدعلی حسینی معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری درباره این فراخوان اظهار کرد: هدف پلتفرم کانکت پلاس ایجاد پل ارتباطی میان متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور با دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای ایجاد یک تعامل مثبت با ارزش‌افزوده در حوزه‌های مختلف علم و فناوری است.

وی افزود: امسال تمرکز ویژه‌ای بر بحث حمایت از ایده‌های فناورانه و نوآورانه وجود دارد و در این راستا فراخوان حمایت از هسته‌های فناور با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در حال انجام است.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت اضافه کرد: از دیگر اهداف مهم این فراخوان، حمایت از تولید محصولات فناورانه و خلاق و تأسیس شرکت در حوزه‌های مختلف علم و فناوری توسط متخصصان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور در راستای افزایش تأثیرگذاری این متخصصان بر اکوسیستم فناوری کشور است.

حسینی بیان کرد: متخصصانی که تجربه حداقل دو سال فعالیت در خارج از کشور را دارند و با توجه به سوابق فعالیت فناورانه خود در خارج از کشور تمایل دارند طرح‌های خود را در داخل کشور توسعه دهند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند و طرح‌های خود را ارائه دهند. این طرح‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و در صورت تأیید تا سقف یک میلیارد تومان حمایت مالی بلاعوض از طرف مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به این طرح‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

وی مطرح کرد: نکات مهم در ارزیابی طرح‌های ثبت شده در کارگروه‌های تخصصی، وضعیت تیم فناور و حضور یک عضو هیئت علمی در داخل کشور در هسته فناور و مشخصات فنی طرح ارائه شده است. با توجه به درخواست متخصصان، مهلت ارسال طرح برای این فراخوان تا ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ تمدید شده؛ علاقه‌مندان می‌توانند در مدت زمان تمدید شده به سایت challenege.ir مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام در سایت، اطلاعات خواسته شده را در فرم مربوطه تکمیل و ثبت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر