صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

نقش کاربردی فناوری نانو در کاهش هزینه مواد ساختمانی

فعال اقتصادی در حوزه دانش‌بنیان با هدف کاهش هزینه و ارتقاء کیفیت در سازه‌ها، گفت: تولید مواد ساختمانی در حوزه فناورانه اقدام موثر در توسعه تولیدات دانش‌بنیان و افزایش عرضه آن به بازار است.
کد خبر : 853951

ابوالفضل زارع بیدکی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: شرکت دانش‌بنیان با هدف کاهش هزینه و ارتقاء کیفیت در سازه‌ها اقدام به تولید مواد ساختمانی در حوزه فناورانه کرده است.

فعال اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه تولید مواد ساختمانی افزود: از جمله محصولات تولیدی در شرکت دانش‌بنیان می‌توانیم به چسب کاشی، چسب بتن، رزین‌های آب بندی و اسپری‌های مخصوص "ام‌دی‌اف" و چوب اشاره کرد.

زارع بیدکی در ادامه گفت: با توجه به توسعه محصولات دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف دیگر مانند، اسپری مخصوص چوب در صنعت ساختمان و کابینت‌سازی، نقش کاربردی این محصولات به طور چشمگیر در ارتقای ایمنی و کیفیت ساخت و ساز مهم و کلیدی است.

این فعال اقتصاد دانش‌بنیان تصریح کرد: هنگامی که در اثر برخورد آب به چوب کابینت، "ام‌دی‌اف" کابینت از بین می‌رود با استفاده از این اسپری می‌توان آسیبی که آب به کابینت وارد کرده است تا ۵۰ درصد تعمیر و طول عمر آن را بیشتر کرد.

ورود فناوری نانو به مواد ساختمانی

فعال اقتصادی در حوزه تولید چسب‌های کاشی و سرامیک موجود در بازار افزود: چسب‌های موجود با فناوری نانو ساخته شده و همین سبب استحکام بیشتر آن‌ها و افزایش مدت زمان انبارداری محصولات نسبت به سایر چسب‌های کاشی و سرامیک معمولی شده است؛ زیرا چسب‌های معمولی پس از گذشت ۶ ماه از مدت زمان نگهداری در انبار، فاسد خواهند شد.

او تأکید داشت: قیمت تمام شده محصولات ساخته شده با فناوری نانو نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار در رقابت کامل است، چون این محصولات دارای استحکام بسیار بالایی و به دلیل کاهش قیمت تولید برای مصرف کننده نهایی صرفه اقتصادی داشته باشد.

هدف گذاری صادرات محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های جهانی

زارع بیدکی درباره صادرات محصول این شرکت دانش‌بنیان افزود: در حال حاضر محصول تولیدی شرکت در بازار داخلی عرضه می‌شود و برای تمرکز بر صادرات محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های جهانی هدف گذاری شده است.

بیدکی افزود: دانش این شرکت دانش‌بنیان علاوه بر تولید محصولات نانویی به تولید محصولات تخصصی کاشی و سرامیک در کارخانه کاشی و سرامیک قابل عرضه است و در این راستا همکاری‌های خوبی را با کارخانه‌های متعدد در این زمینه ایجاد شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر