نقش استادان راهنما در دورههای کارشناسی تقویت میشود
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم در آیین اختتامیه دوره آموزشی نسبت زنان و حکمرانی که در دانشگاه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد؛ گفت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی حضور پررنگ زنان را در آموزش عالی شاهد هستیم، اما اعتقاد داریم که این سهم از حضور کافی نیست و باید تقویت شود.
وی تأکید کرد: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بسترهایی هستند که دختران و دختران میتوانند با حضور در انجمنهای علمی در نشریات دانشجویی و کانونهای فرهنگی هنری به عنوان دبیر مجموعه فعالیتهای مدیریتی را انجام دهند و پس از فراغت از تحصیل آمادگی بیشتری برای پذیرش امور مدیریتی داشته باشد.
زلفی گل افزود: اوقات فراغت دانشگاهها به ما این امکان را میدهد که برای تربیت فرهنگی و سیاسی اجتماعی دانشجویان برنامهریزی کنیم و یکی از این موارد آن است که بستری را فراهم کنیم تا دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر با حضور در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در قالب تشکلها و انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی تجربه مدیریتی کسب کنند.
وزیر علوم ادامه داد: وظیفه دانشگاه فقط آموزش و تعلیم پژوهش به دانشجو نیست، بلکه باید مهارتهای اجتماعی دانشجویان نیز تقویت شود و به نوعی فعالیت کنیم که برای آینده کشور و آینده جامعه کادرسازی کنیم و نیروهای ممتاز نخبه و شایسته را شناسایی کرده و مورد حمایت قرار دهیم تا برای آینده کشور مثمر ثمر واقع شوند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر از ظرفیت اساتید راهنما برای دورههای کارشناسی قفل شده است گفت: در تدوین آییننامههای جدید تلاش داریم نقش اساتید راهنما را در دورههای کارشناسی تقویت کنیم که اگر این کار را انجام دهیم در زمینه تربیت سیاسی و اجتماعی دختران نیز اساتید راهنما میتوانند ما را کمک کنند، چرا که میتوانند با شناسایی دانشجویان با استعداد و خلاق آنها را مورد حمایت قرار داده و با آنها انگیزه دهند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، زلفی گل با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی نسبت حکمرانی و زنان که از سوی کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد گفت: باید چنین کارگاههایی در کل استانهای کشور برگزار شود و محدود به شهر تهران نباشد. همچنین کارگاههایی در دانشگاهها و مراکز آموزشی برگزار و مورد استقبال بیشتر دانشجویان واقع شود و تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام/