صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

تمام معاملات در بازار طلا باید در سامانه ثبت شود

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به رئیس اتاق اصناف ایران اعلام کرد که همه اصناف و واحد‌های سکه و طلا بایستی هنگام فروش سکه و طلا اعم از مصنوعات و آب شده، نسبت به صدور فاکتور ثبت شده در سامانه جامع تجارت و ارائه آن به مشتری اقدام کنند.
کد خبر : 853728

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی براداران معاون صنایع عمومی وزارت صمت در نامه‌ای خطاب به قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران، ضمن اشاره به الزام ثبت معاملات انواع طلا در سامانه جامع تجارت، بر ارائه فاکتور قابل استعلام سامانه در انواع معاملات سکه و طلا تاکید کرد.

طبق تاکید وزارت صمت، همه اصناف و واحد‌های سکه و طلا بایستی هنگام فروش سکه، طلا (آب شده و مصنوعات) نسبت به صدور فاکتور ثبت شده در سامانه جامع تجارت و تحویل به مشتری اقدام کنند.

در متن این ابلاغیه آمده است:

"به اطلاع می‌رساند مطابق ماده ۶ دستورالعمل تبصره ۴ الحاقی ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، "خریداران کالا‌های موضوع قاچاق اعم از تاجران و تولیدکنندگان موظف‌اند هنگام خرید این کالا‌ها از فروشنده صورتحساب (فاکتور) دریافت کنند.

از آنجا که ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران‌بها و گوهرسنگ‌ها، اسناد فروش ثبت شده در سامانه جامع تجارت را به عنوان فاکتور مورد قبول ماده ۶ دستورالعمل صدرالاشاره در نظر گرفته است، ضروریست دستور دهید تمامی اصناف ذی‌مدخل در هنگام فروش کالا اعم از آب‌شده، مصنوعات طلا و سکه نسبت به صدور فاکتور مورد اشاره در سامانه جامع تجارت و تحویل آن به مشتری اقدام کنند.

لازم به ذکر است زیر ساخت لازم در سامانه جامع تجارت پیاده‌سازی شده و فراگیری صدور فاکتور متحدالشکل می‌تواند از مشکلاتی نظیر صدور فاکتور غیرواقعی محاسبه دستمزد سود و مالیات بر ارزش افزوده بدون ضابطه توسط برخی سودجویان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر