صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

بیستمین دور از نشست آستانه/دمشق خواهان پایان اشغالگری ترکیه است

دور بیستم نشست آستانه از امروز با حضور معاونان وزرای خارجه روسیه، سوریه، جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در پایتخت قزاقستان آغاز شد.
کد خبر : 853695

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از الوطن، بیستمین دور از نشست آستانه برای رفع اختلافات داخلی سوریه در سطح معاونان وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، ترکیه و سوریه امروز سه شنبه آغاز شد و در ابتدا هیئت‌هایی از روسیه و دولت سوریه به مذاکره پرداختند.

ریاست هیئت سوری را در این دور از مذاکرات «ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه این کشور برعهده دارد.

یک هیئت بلندپایه روسی نیز به ریاست «میخائیل بوگدانوف» فرستاده ویژه روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا، در این نشست مشارکت دارد.

هیئت ایرانی شرکت کننده در نشست آستانه به ریاست «علی اصغرخاجی» دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی خواهد بود.

در این دور از نشست‌های روند آستانه هیئتی از معارضان سوری و ناظرانی از سازمان ملل و کشور‌های اردن، لبنان و عراق نیز حضور خواهند داشت.

در حالی امروز نشست آستانه آغاز شد که تروریست‌های اشغالگر آمریکایی در روز‌های اخیر تجهیزات و نظامیان زیادی از عراق وارد شرق سوریه کرده اند و نظامیان ترکیه نیز در روز‌های اخیر بار‌ها شمال سوریه را هدف گلوله باران خود قرار داده اند. 

برخی منابع همچنین تاکید کردند که دمشق اکنون نمی‌خواهد که در نشست‌های آستانه بار دیگر بر واژه‌ها و مواضع قبلی تاکید شود، بلکه خواهان پایبندی تمام طرف‌ها به حاکمیت سوریه، پایان دادن به اشغالگری ترکیه و اعلام رسمی و واضح آنکارا برای خروج نظامیانش از خاک سوریه است.

این منابع اعلام کردند که در خصوص مبارزه با تروریسم نباید کلی گویی شود و گروه‌های تروریستی باید با اسم ذکر شوند، زیرا ترکیه مبارزه با تروریسم را به گروهک‌های کردی در شمال سوریه ربط می‌دهد و از مبارزه با گروهک «جبهه النصره» و دیگر گروهک‌ها چشم پوشی می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر