صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

رمان «خدای نگاه‌های زیبا» به بازار نشر در حال رشد ادبیات کارائیبی اضافه شد

«خدای نگاه‌های زیبا» نام رمانی است که در مدت کوتاه تجدید چاپ‌های متعدد را تجربه کرد و به سیلاب خروشان نشر در کارائیب اضافه شد. کتاب درباره یک کارآفرین بی رحم و یک غول رسانه است.
کد خبر : 853640

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در سال 2023، دو فینالیست جایزه پن؛فاکنر در بخش داستانی داستان‌هایی بودند که توسط نویسنده‌های جاماییکایی نوشته شده بودند: «جزایر» نوشته دیون اروینگ و «اگر از دست تو زنده بمانم» نوشته جفری اسکوفری. رمان «فایر راش» نوشته ژاکلین کروکس، نیز یکی از فینالیست‌های جایزه زنان بریتانیا در بخش داستانی شده بود.

این نه اتفاق است و نه تصادف. تعداد رو به افزایشی از رمان‌های درجه یک از مهاجران اصالتاً کارائیبی و یا ساکنان کشورهای منطقه کارائیب وارد بازار می‌شوند. کشورهای این منطقه به خصوص ترینیداد، جامائیکا و باربادوس نویسنده‌های بزرگی مانند مارلون جیمز، نیکول دنیس-بن، درک والکات و سم سلون را به دنیا معرفی کرده‌اند.

این پدیده ده ساله گذار فرهنگی تحت تاثیر فاکتورهای مختلف رخ داده است و البته بخش زیادی از این تاثیر نیز مرهون جمعیت به شدت کتاب دوست و کتابخوان این کشورهاست.

در کشور انگستان، به خصوص نویسنده‌های کارائیبی گام‌های بزرگی برداشته و توانسته‌اند جوایز زیادی به دست بیاورند. همچنین رسانه‌های اجتماعی نیز تاثیر جوایز و جشنواره‌ها را بیشتر کرده است چون اینفلوئنسرهای کتاب و خواننده‌ها با هم برای هر چه بیشتر دیده شدن کتاب‌ها در اینستاگرام، توئیتر و تیک تاک همکاری می‌کنند.

یک نویسنده ترینیدادی به نام «برین مک ایور» اولین رمان خود به نام «خدای نگاه‌های زیبا» را ماه گذشته نوشت و وارد بازار کرد. این کتاب درباره اختلافات طبقاتی، فرهنگی و شخصیت‌های بزرگ در زادگاهش است. تحت تاثیر همین کمپین‌های کتابخوانی، کتاب او ظرف چند ماه چندین بار تجدید چاپ شد.

در این رمان، بیانکا بریجز یک روزنامه نگار و نویسنده بااستعداد اما آشفته حال و بدنام است. اوبادیا کورلند نیز یک کارآفرین بی رحم و یک غول رسانه است که می‌خواهد از موقعیت بیناکا برای کسب سود بیشتر سوءاستفاده کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کتاب نویسنده رمان
ارسال نظر