برگزیدگان المپیادهای ملی دانشآموزی از تسهیلات ویژه بهرهمند میشوند
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمدصادق موحد، معاون مستعدان و آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان در مراسم قدردانی از مدالآوران المپیادهای ملی دانشآموزی در سال ۱۴۰۱ که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد با اشاره به طرح حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشتههای اولویتدار کشور، گفت: دارندگان نشانهای طلا، نقره و برنز کشوری در المپیادهای ملی دانشآموزی ادبیات، ریاضی، زیست، شیمی، فیزیک، کامپیوتر و نجوم، با معرفی باشگاه دانشپژوهان جوان، دارندگان رتبههای ۱ تا ۱۰۰ آزمونهای سراسری ورود به مقطع پایه دانشگاه در گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، و علوم انسانی و دارندگان رتبههای ۱ تا ۵۰ آزمونهای سراسری ورود به مقطع پایهٔ دانشگاه در گروههای هنر و زبانهای خارجی، مشمولان این طرح هستند.
وی افزود: در صورتی که فرد مشمول در یکی از رشتههای اولویتدار کشور ادامه تحصیل دهد، هم از حقالزحمه ماهانه برخوردار میشود و هم میتواند زیر نظر یک استاد خبره، از سبد توانمندسازی و حمایتی برای طی کردن مسیر حرفهای و علمی خود بهرهمند شود. علاوه بر آن، اگر فرد در ارزیابی سالانه پویایی خود را حفظ کند، میتواند بدون شرکت در کنکور، در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهد.
معاون مستعدان و آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایتها در بخش دانشجویی، عنوان کرد: کمکهزینه توانمندسازی در ابتدای هر سال تحصیلی با درخواست و ارائه برنامه سالانه توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فناورانه، نوآورانه و فرهنگی مشمول طرح، توسط استاد راهبر به بنیاد ملی نخبگان و با تأیید بنیاد ملی نخبگان پرداخت میشود. برگزیدگان پس از دانشآموختگی از تسهیلات ویژه ازجمله خدمت نظاموظیفه تخصصی که در قالب آن با انجام طرح پژوهشی یا فعالیت فناورانه، نهایتاً کارت پایان خدمت خود را دریافت میکنند.
موحد با اشاره به تسهیلات اعطایی برای اشتغال مشمولان این طرح، ادامه داد: اگر فرد بعد از دانشآموختگی بخواهد در یک شرکت دانشبنیان مشغول به فعالیت شود یا بخواهد کسبوکار دانشبنیان نوپایی راهاندازی کند از تسهیلات مربوطه بهرهمند میشود. همچنین آن دسته از افرادی که با حفظ پویایی تا مقطع دکتری ادامه تحصیل دهد تا یافتن شغل مطلوب خود از تسهیلات ویژهای ازجمله حمایت از گذراندن طرح پسادکتری، تسهیلات جذب بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاهها، بهرهمند شوند.
وی با تأکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان، حمایت ویژه از تحصیل مستعدان برتر در رشتههای علوم پایه و علوم انسانی را در دستور کار خود دارد، گفت: این طرح با توافق سه جانبه بنیاد ملی نخبگان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، اجرا میشود.
انتهای پیام/