صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ماهواره مخابراتی اندونزی برای ارائه اینترنت رایگان به فضا پرتاب شد

اسپیس ایکس ماهواره ارتباطی «ساتریا_۱» (SATRIA - ۱) را برای اندونزی پرتاب کرد و راکت را در دریا فرود آورد.
کد خبر : 853511

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت فضایی اسپیس ایکس ماهواره ارتباطی «ساتریا_۱» (SATRIA -۱) را برای اندونزی پرتاب کرد و موشک را در دریا فرود آورد.

اسپیس ایکس اخیرا یک ماهواره ارتباطی جدید اندونزیایی را از فلوریدا به مدار پرتاب کرد و این پرواز را با فرود موشک بدون نقص در دریا به پایان رساند.

موشک "فالکون ۹" در راس ماهواره مخابراتی «ساتریا_۱» از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا بلند شد و در ساعت ۶: ۲۱ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۲۲۱ به وقت گرینویچ) پس از ۱۵ دقیقه تاخیر به دلیل وزش باد‌های شدید به سوی آسمان اوج گرفت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، بوستر مرحله اول فالکون ۹ برای فرود عمودی روی کشتی بدون سرنشین اسپیس ایکس به زمین بازگشت.

براساس توضیحات این شرکت، این فرود که ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب انجام شد، دوازدهمین پرتاب و فرود این بوستر خاص بود. از جمله این تلاش‌های قبلی، چهار ماموریت دراگون به ایستگاه فضایی بین المللی برای ناسا بود که دو مورد از آن‌ها انجام شد و دو مورد از آن‌ها پرواز‌های تدارکاتی رباتیک بودند.

در همین حال، مرحله بالایی فالکون ۹ به حمل ماهواره ارتباطی اندونزیایی به مدار انتقال ژئوسنکرون ادامه داد و در نهایت تنها کم‌تر از ۳۷ دقیقه پس از پرتاب، ماهواره را در آنجا مستقر کرد.

«ساتریا_۱»(که نام آن مخفف عبارت «ماهواره جمهوری اندونزی» است) توسط شرکت اندونزیایی «پی‌اس‌ان» (PSN) برای دولت اندونزی اداره خواهد شد.

براساس گزارش جاکارتا پست، این فضاپیمای ۵۵۰ میلیون دلاری برای تقویت اتصال ارتباطات در کشور پیش بینی شده است و اتصال اینترنت رایگان به ۱۵۰ هزار مرکز عمومی از جمله مدارس، دفاتر دولتی منطقه‌ای و مراکز بهداشتی را فراهم می‌کند.

براساس گزارش این رسانه، ماهواره ارتباطی«ساتریا_۱» دارای ظرفیت عملیاتی ۱۵۰ میلیارد بایت بر ثانیه خواهد بود که سه برابر ظرفیت ۹ ماهواره مخابراتی است که اندونزی در حال حاضر از آن استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر