صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲

عربستان سعودی به حجاج خدمات پزشکی رایگان ارائه می‌دهد

وزارت حج و مقامات بهداشتی عربستان سعودی اقدامات خود را در راستای ارائه خدمات پزشکی و درمانی، از جمله خدماتی که ممکن است هزاران دلار هزینه داشته باشند، در سال جاری افزایش داده‌اند.
کد خبر : 853338

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسئولان سعودی ۱۷۲ بیمارستان و مرکز بهداشتی را در اماکن مقدس مکه و مدینه برای خدمت رسانی به زائران حج آماده کردند.

وزارت بهداشت عربستان به تازگی اعلام کرد که تمام اقدامات لازم برای ارائه خدمات بهداشتی به زائران در ۱۴ بندر هوایی، زمینی و دریایی این کشور انجام شده است.

آمار‌های به دست آمده از سوی هیئت مسئول پذیرایی از زائران حاکی از آن است که تعداد زواری که تا روز چهارشنبه وارد مدینه شده‌اند به ۵۵۷ هزار و ۴۰۱ نفر رسیده است.

امسال ۳۲ بیمارستان از جمله بیمارستان‌های صحرایی با حمایت ۱۴۰ مرکز بهداشتی درمانی به زائرانی که به حج امسال می‌آیند خدمات رسانی می‌کنند. طبق اعلام وزارت بهداشت، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در سال جاری ۶ میلیون و ۱۳۲ هزار و ۷۶۱ نفر است.

آمبولانس‌ها برای انتقال و جابه جایی هر گونه تلفات یا حتی موارد جزئی مانند آفتاب زدگی برای زائران در سراسر طول موسوم حج مستقر شده اند. سرزمین عرفات به ویژه بسیار گرم خواهد بود، بنابراین همیشه دولت با افراد مسن رو به رو است که ممکن است نتوانند این شدت از گرما را تاب بیاورند.

اگر زائری توانایی پرداخت هزینه درمان خود را نداشته باشد، دولت آن خدمات را به صورت رایگان ارائه می‌دهد. همه پزشکان و کادر پزشکی برای کمک به زائرانی که برای حج می‌آیند، آماده هستند. ۳۲۰۰۰ پزشک در حج امسال خدمت خواهند کرد.

اوایل این هفته، خبرگزاری عربستان سعودی گزارش داد که بیش از ۱۸۰۰۰ زائر در مدینه تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفته اند. خدمات بهداشتی ارائه شده شامل جراحی قلب باز، دیالیز، آندوسکوپی و سوندگذاری بود.

این وزارتخانه گفت که بیش از ۱۶,۰۰۰ نفر در مراکز بهداشتی نزدیک مسجد النبی در مدینه و حدود ۲,۰۰۰ نفر در بیمارستان‌های محلی مداوا شدند. یک سالن دیالیز در مدینه منوره مجهز به جدیدترین تجهیزات پزشکی و کادر درمانی با استفاده از ۱۰ دستگاه روزانه بیش از ۴۰ جلسه دیالیز را ارائه می‌دهد. ارائه خدمات به تمامی زائران رایگان است.

ناوگانی متشکل از ۱۹۰ آمبولانس و ۱۶ مرکز اورژانس به تاسیسات پل جمرات در منا متصل هستند. زمانی که زائران مناسک حج رمی جمرات را انجام می‌دهند ک پل عابر پیاده محل عبور عظیم زائران در زمان‌های معین در منا است،

انتهای پیام/

ارسال نظر