صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

تأمین نقدینگی از بورس با ایده‌های جذاب دانش‌بنیان‌ها

کارشناس بازار‌ سرمایه گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان دارای ایده‌های جذاب می‌توانند از طریق بورس ۱۰ درصد نقدینگی مورد نیاز خود را با فروش سهام تأمین کنند.
کد خبر : 853326

احمد اشتیاقی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه خدمات خودرویی به بازار سرمایه وارد شده است. سهام این شرکت با افزایش خوبی مواجه شد و رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرد.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و تقاضای ثبت و پذیره نویسی را ارائه کرده است.

این کارشناس بورس ادامه داد: بدون تردید مسیر ورود برای شرکت‌های دانش‌بنیان صاحب ایده به بازار سرمایه باز است و این شرکت‌ها می‌توانند برای عملیاتی کردن ایده‌های خود از طریق پذیره نویسی در بورس ۱۰ درصد سهام خود را به فروش برسانند.

مردم به سودآوری شرکت‌های دانش بنیان خوش بین هستند

اشتیاقی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره اینکه با توجه به قرارگرفتن بازار سرمایه و تجربه از بین رفتن سرمایه عموم سهام داران آیا استقبالی از خرید سهام شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گیرد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: اکثر مردم به سودآوری شرکت‌های دانش‌بنیان خوش بین هستند بنابراین فضا برای ورود این شرکت‌ها به بازار سرمایه مساعد است.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: در دنیا نیز رشد بازار سرمایه را مرهون شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که برای سرمایه گذاری و خرید سهام جذاب هستند.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند از طریق ایجاد صندوق‌های جسورانه نیز برای تامین نقدینگی استفاده کنند، تاکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با جذابیت قیمتی در پذیره نویسی و فروش اولیه میزان استقبال از فروش سهام خود را افزایش دهند.

اعتماد سرمایه گذاران به بازار بورس چقدر شده است؟

اشتیاقی در پاسخ به اینکه آیا در شرایط رکودی بازار سرمایه امکان استقبال از عرضه سهام شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد یا خیر؟ گفت: بازار سرمایه در سال ۹۹ رشدی جهشی را تجربه کرده و پس از آن را افت شاخص دچار رکودی عمیق شد همین مساله میزان اقبال مردم از بورس برای سرمایه گذاری را به شدت کاهش داده است.

این کارشناس بورس افزود: با توجه به اینکه اعتماد سرمایه گذاران به بازار بورس در سال ۹۹ از بین رفت لازم است تا تلاش‌های جدی برای بازگرداندن این اعتماد به بازار سرمایه صورت بگیرد.

تامین نقدینگی مورد نیاز شرکت‌ها از طریق بازار بورس

اشتیاقی ادامه داد: متاسفانه نتوانسته ایم بازار سرمایه‌ای که برای عموم مردم جذاب باشد، ایجاد کنیم. همین امر موجب می‌شود تا برای تامین نقدینگی مورد نیاز شرکت‌ها از طریق بازار بورس دچار چالش شویم. در حال حاضر امکان تامین سرمایه برای شرکت‌ها از طریق بورس ضعیف است.

این کارشناس بورس اظهار کرد: به منظور بازگرداندن اعتماد عموم به بازار سرمایه لازم است آموزش‌های لازم برای حضور عموم مردم در بازار داده شود. همچنین راهکار‌های لازم برای بازدهمی سرمایه‌های مردم در بازار سرمایه ایجاد شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر