صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسن‌پور در گفتگو با آنا:

دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد آماده تدریس می‌شوند/ آغاز ثبت‌ نام از امروز

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد گفت: دانشجویان دکتری در دوره ویژه‌ مدرسی با گذراندن ۴۰ ساعت دوره توانمندسازی، آماده تدریس در دانشگاه می‌شوند.
کد خبر : 853001

حامد حسن‌پور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا در مورد دوره ویژه مدرسی گفت: ثبت نام دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برای دوره ویژه‌ی مدرسی دانشگاه از ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ در سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان آغاز می‌شود و به مدت دو هفته ادامه دارد. باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، به عنوان مرکز نخبه‌پروری و هدایت استعداد‌های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول اجرای این دوره در قالب دستیاری آموزشی برای دانشجویان دکتری این دانشگاه است.

حسن پور بیان کرد: این دوره، با هدف ارتقای مهارتی دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در توانایی تدریس دانشگاهی از طریق تدریس واقعی در دوره‌های کاردانی و کارشناسی طراحی شده و به عنوان یک جایزه تحصیلی (Scholarship) به دانشجویان اعطا می‌شود. دانشجویان دکتری پذیرفته شده در این دوره، با گذراندن ۴۰ ساعت دوره توانمندسازی مدرسی به صورت فشرده و رایگان، آماده تدریس دانشگاهی می‌شوند و با عنوان دستیار آموزشی (TA)، به صورت هدایت شده و با نظارت استاد پشتیبان، در کسوت مدرس دانشگاهی حاضر می‌شوند و تدریس دروس را از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بر عهده می‌گیرند.

 وی افزود: دستیاران آموزشی پس از تدریس ۲۴ واحد در یکی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب گواهینامه دوره ویژه مدرسی می‌گردند که علاوه بر سابقه‌ای معتبر در آموزش دانشگاهی، مزایایی را برای ادامه حضور حرفه‌ای آن‌ها در کسوت استادی در دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دارد.

حسن پور تاکید کرد: انتظار می‌رود این برنامه نه تنها به مهارت افزایی دانشجویان دکتری دانشگاه در تدریس و افزایش کیفیت تدریس اساتید آینده در کشور منجر شود، بلکه در کوتاه مدت نیز با ایجاد نظام مناسب انتقال دانش و مهارت آموزشی، به کیفی سازی و کنترل پذیری فرآیند آموزش دانشگاه کمک کند و دانشگاه را در دوره‌های کاردانی و کارشناسی از استفاده از اساتید حق التدریس که ارتباط سازمانی تعریف شده‌ای با دانشگاه ندارد، بی نیاز سازد.

علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس bpj.iau.ir مراحعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر