صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
قائم مقام کمیته امداد امام‌خمینی (ره):

معرفی دانش‌بنیان‌ها اثربخشی آن‌ها را در اشتغال افزایش می‌دهد

قائم مقام کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بر معرفی هرچه بیشتر فعالیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق رسانه‌ و دیگر نهاد‌ها تأکید کرد و گفت: معرفی دانش‌بنیان‌ها، اثربخشی آن‌ها را در ایجاد اشتغال افزایش می‌دهد.
کد خبر : 852804

به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، خاکسار قهرودی قائم مقام کمیته امداد امام‌خمینی (ره) در حاشیه بازدید از نمایشگاه آبادیران؛ معرفی شرکت‌های دانش بنیان را امری ضروری عنوان کرد و گفت: این شرکت‌ها علاوه بر اشتغالزایی با تکیه بر دانش و آموزش مهارت باعث پایداری مشاغل می‌شوند.

قائم مقام کمیته امداد امام‌خمینی (ره) در پاسخ به این سؤال که شرکت‌های دانش بنیان تا چه اندازه می‌توانند در ایجاد اشتغال نقش داشته باشند گفت: با توجه به شرایط جدید و نیازی که به وجود دانش در شغل هست، شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند نقش خیلی زیادی در اشتغالزایی داشته باشند. اینکه می‌گویم شرایط جدید به این دلیل است که با توجه به نیاز در این حوزه و توسعه یافتن بخش‌های خدماتی کار، آموزش و توانمند شدن منجر به ایجاد شغل می‌شود.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان در ایجاد کار‌های خدماتی و شغل‌های جدید ۱۰۰ درصد اثرگذار هستند، عنوان کزد: این شرکت‌ها در درجه اول باعث می‌شوند شغل ایجاد شود. ثانیا دانش و آموزش مهارت می‌تواند شرط و تضمین پایداری شغل باشد و شرکت‌های دانش بنیان این را نیز فراهم می‌کنند. در حقیقت اگر شرکت‌های دانش بنیان نباشند، شغلی هم نیست.

وی تصریح کرد: بیش از پول، تسهیلات و امکانات مالی، در حقیقت توانایی و دانش حرفه‌ای که فرد به آن مشغول می‌شود در ایجاد و پایداری شغل موثر است. اگر دانش و نظرات و توانایی باشد پول را به هدف می‌رساند و پول را به نوعی مثمر ثمر می‌کند. در غیر این صورت پول به هدر می‌رود. اگر نیازمند پولی را که به صورت وام دریافت می‌کند به هدف و سرانجام نرساند تبدیل به یک نیازمند و محروم بدهکار می‌شود.

خاکسار قهرودی شرکت‌های دانش بیان را در ایجاد و پایداری شغل بسیار موثر دانست و افزود: معرفی این شرکت‌ها امری ضروری است، زیرا کار این شرکت‌ها نسبت به کار‌ها و مشاغل دیگر جدید است. همه باید در معرفی شرکت‌های دانش بنیان کوشا باشند. ما در کمیته امداد به سهم خود برای معرفی این شرکت‌ها تلاش می‌کنیم.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: تمام نهاد‌ها از جمله مراکز آموزشی باید شرکت‌های دانش بنیان را معرفی کنند. حتی امروزه باید از دوران دبستان این‌مباحث به دانش آموزان آموزش داده شود. تمام دستگاه‌ها و سیستم‌های کشور به خصوص رسانه‌ها در معرفی فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان باید به ایفای نقش بپردازند. به میزانی که این معرفی اتفاق بیفتد ایجاد شغل هم بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر