صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲

ایجاد همگرایی برای جریان‌سازی ظرفیت‌های صنایع‌دستی و سالم‌سازی بصری و محیطی تهران

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی با اشاره به اهمیت همگرایی برای جریان‌سازی ظرفیت‌های صنایع‌دستی از برداشتن گام‌های نخست در راستای استفاده از ایده هنرمندان در زیباسازی و هویت‌بخشی شهری با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران خبر داد.
کد خبر : 852744

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی عصر دیروز چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور در عمارت عین‌الدوله به مناسبت بزرگداشت هفته صنایع‌دستی ضمن افتتاح نخستین نمایشگاه مهر و حکاکی در ایران و بازدید از ۲۵ ورکشاپ دایر در محوطه باز این خانه قاجاری با هنرمندان گفت وگو کرد.

جلالی این رویداد را نخستین گام در راستای همکاری پیوسته بین مدیریت شهری و حوزه صنایع‌دستی برای ارائه خدمات متقابل عنوان کرد و افزود: از یک سو شهرداری فضا‌های مختلفی را در اختیار دارد که می‌تواند در اختیار هنرمندان صنایع‌دستی قرار دهد و از سوی دیگر ایده‌های هنرمندان نیز می‌تواند موجب هویت‌بخشی به شهر شود.

او استفاده از ایده‌های هنرمندان را در تغییر چهره سرد و سیمانی شهر موثر دانست و ادامه داد: هنرمندان صنایع‌دستی با استفاده از مواد اولیه متنوع از جمله چوب، چرم، شیشه، سنگ و فلز می‌توانند به داشتن شهری زیباتر کمک کنند.

جلالی با اشاره به انتخاب تهران به‌عنوان شهر پایلوت اجرای این طرح، افزود: معاونت صنایع‌دستی با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران اقدام به برگزاری کارگاه ایده‌پردازی کاربرد خلاقانه صنایع‌دستی و هنر ایرانی در فضا‌های عمومی شهر تهران در محدوده تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه یادگار امام (ره) تا میدان آزادی کرده است.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی تصریح کرد: معاونت‌های صنایع‌دستی در تمامی استان‌های کشور موظف به تعامل با زیباسازی شهرداری تهران شده‌اند.

او در ادامه استفاده از تبلیغات محیطی و فضا‌های تبلیغاتی در سطح شهر را برای معرفی و شناساندن هنر و هنرمندان صنایع‌دستی الزامی دانست و بر اهمیت نقش مدیریت شهری در معرفی هویت هنر تاکید کرد.

جلالی همچنین به اهمیت نقش هنرمندان صنایع‌دستی در کاهش پسماند‌های شهری اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه هنرمندان صنایع‌دستی از مواد بازیافتی از جمله شیشه، پارچه، فلز در تولیدات خود استفاده می‌کنند می‌توانند در رفع اختلالات محیط زیستی نقش مهمی را ایفا کنند.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی با بیان اینکه هنرمندان صنایع‌دستی به کمک سالم‌سازی بصری و محیطی شهر خواهند آمد بر همگرا شدن برای جریان سازی ظرفیت‌های صنایع‌دستی تاکید کرد.

در پایان با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی و مجید قادری معاون فرهنگی و هنر‌های شهری سازمان زیباسازی شهر تهران محسن آقامیری، مهدی هدایتی، بهجت بشارت، ساناز حسین مردی، علی امیری، محسن حیدری، امیرحسین وزیری، پروانه حیدری هنرمندان صنایع‌دستی مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر