از ضعف جامعه نخبگان در شناخت رهبری تا سوءاستفاده دشمنان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیشنشست همایش بینالمللی اندیشههای قرآنی مقام معظم رهبری و افتتاحیه یازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید بههمت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد چهارمحال و بختیاری با حضور حجتالاسلام محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در سالن شهید سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی یک کنشگر سیاسی اجتماعی، دانشمند، سیاستمدار، فیلسوف و بهطور اخص نظریهپرداز توانمند و قدرتمند جهان هستند که منجر شده در جهان به عنوان رهبری قدرتمند محسوب شوند.
ابراهیم رحیمی اضافه کرد: از نکات مهم شخصیت این عالم فرزانه آن است که در حیطههایی از علم و دانش پا نهادهاند که معمولاً روحانیت وارد این حوزه نمیشوند، بنابراین حرکت علمی کشور را به خوبی رهبری و راهبری کردهاند و پیشرفتهای بسیار زیادی که در کشور در علوم مختلف مهندسی، زیستی، تجربی و حتی انسانی داشتهایم، نقش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به خوبی مشاهده میشود.
وی از تأسیس دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد خبر داد و عنوان کرد: راهاندازی آزمایشگاههای محیطزیست و دامپزشکی در دستورکار قرار دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امسال تعداد مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی دانشگاه به پنج نشریه رسیده است، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با هفت سرآمد علمی، بالاترین شمار سرآمدان علمی را در کارنامه خود به ثبت رسانده و سه مرکز تحقیقاتی و دو مرکز رشد دانشگاه امسال پس از طی مراحل راستیآزمایی حائز درجه یک شدند.
رحیمی به تشریح عملکرد و وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در زمینههای مختلف پرداخت و افزود: ۱۱ هزار دانشجو یعنی ۳۷ درصد دانشجویان استان چهارمحال و بختیاری در پنج واحد و پردیس دانشگاهی در شهرکرد، بروجن، فارسان، لردگان و اردل در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل هستند.
وی تأکید کرد: ۱۴۰ رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری دایر شده که ۳۰ رشته مربوط به دو سال گذشته بوده و رشد دانشجو نیز در دو سال اخیر ۳۰ درصد رشد داشته است.
**جامعه نخبگانی و علمی نسبت به تبیین مقام رهبری اقدامی نداشته است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) و شهدا بهویژه شهدای عرصه علم و با اشاره به فراز و فرودهای جوامع اسلامی در ادوار مختلف تاریخ، گفت: در بررسی چرایی فراز و فرودها به کلیدواژه شناخت عموم، خواص و تبیین جایگاه، ولی و رهیر جامعه و نقش آن در کارآمدی و موفقیت جوامع میرسیم.
حجتالاسلام رضا قاسمینژاد افزود: نخستین حکومت و جامعه اسلامی زمانی شکل گرفت که کلیدواژه شناخت رهبر جامعه از سوی خواص و عوام جامعه تحقق یافت و جایگاه رهبر و ولایتپذیری انفاق افتاد، بنابراین جامعه جاهلیت مبدل به جامعه اسلامی شد.
وی با اشاره به اینکه پس از رحلت نبی مکرم اسلام صلیالله علیه و آله و سلم کلیدواژه رهبری به دست فراموشی سپرده شد، ادامه داد: بعد از ایشان خواص و عوام جامعه نمیدانستند که جایگاه ولی جامعه چیست، بنابراین شاهد فراز و فرودهای فراوان و رخدادهای و مصیبتهای فراوان از ماجرای حکمین تا حادثه کربلا هستیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به شکلگیری انقلاب اسلامی تحت رهبری امام خمینی(ره) تأکید کرد: شناخت رهبری و تبعیت از ایشان از سوی خواص و عوام جامعه موجب شد که انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و در تاریخ انقلاب اسلامی هرکجا نسبت به شناخت و تبعیت از ولی فقیه کوتاهی شده، جامعه نیز رو به ضعف و کاستی رفته و دشمنان سوءاستفاده کردهاند.
قاسمینژاد با بیان اینکه بیش از ۳۰ سال از ولایت و رهبری امام خامنهای سپری میشود، افزود: متأسفانه جامعه نخبگانی و علمی کشور نسبت به تبیین مقام و جایگاه رهبری هیچ اقدامی انجام نداده و نباید انتظار داشته باشیم که کف جامعه ثمرات نظام و رهبری را بشناسد و بداند.
وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیتی سرآمد در ساحتهای علمی، سیاسی، اجتماعی، فلسفه، عرفان و ادبیات دارند، اما جامعه نخبگانی در شناخت شخصیت رهبر جامعه ضعف دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به دو اقدام مهم جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور در راستای شناخت شخصیت رهبر جامعه که از دو سال قبل کلید خورده است، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این دو حرکت جزء استانهای پیشگام بوده، امیدواریم این حرکتها تبدیل به بک جریان پایدار شوند.
قاسمینژاد افزود: حرکت نخست ناظر بر طرح اندیشه تمدنساز مقام معظم رهبری است که در سه مرحله برگزار شد و در این طرح استادان آثار ایشان ازجمله طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن انسان ۲۵۰ ساله را با رویکردی بدیع و نو به بحث و بررسی گذاشتند که افکار و اندیشهها و مفهومسازیهای ایشان موجب شگفتی استادان و شور و اشتیاق بیشتر آنها به شناخت شخصیت علمی مقام معظم رهبری شدند.
وی متذکر شد: اکنون شاهد دومین حرکت هستیم که ناظر بر بررسی یکی از ابعاد علمی رهبری یعنی اندیشهها و فعالیتهای قرآنی امام خامنهای است و این یکی از ۳۰ پیشنشست همایش بینالمللی اندیشههای قرآنی مقام معظم رهبری است که به میزبانی دانشگاه آزاد چهارمحالوبختیاری برگزار میشود.
دبیر پیشنشست همایش بینالمللی اندیشههای قرآنی مقام معظم رهبری تأکید کرد: امید است این حرکتها تبدیل به یک جریان شود و التزام عملی به ولایت و شناخت واقعی از رهبر جامعه به ویژه از سوی جامعه نخبگانی اتقاق بیفتد.
قاسمینژاد گفت: افتتاحیه یازدهمین دوره ضیافت اندیشه استادان همزمان با این پیشنشست در حال برگزاری است که ۱۵۰ استاد دانشگاه در این دوره به مدت سه روز با برگزاری کارگاههایی با تدریس اساتید کشوری حضور دارند.
انتهای پیام/