صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا تأکید شد؛

ورود دانش‌بنیان‌ها به میدان نبرد با قاچاقچیان داروهای دامی

یک تولیدکننده محصولات دارویی دانش‌بنیان در بخش افزایش تولید دام گفت: مشکل تامین مواد اولیه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و ورود قاچاق داروی مشابه تاریخ گذشته به بازار، عرصه را برای فعالیت دانش‌بنیانی‌ها در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای تنگ کرده است.
کد خبر : 852336

سید مجتبی تقی‌زاده تولیدکننده محصولات دارویی دانش بنیان برای افزایش تولید دام در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: ما تولیدکننده اشکال نوین دارویی برای افزایش تولید دام با دانش و فناوری نوین هستیم.

وی با اشاره به اینکه تولید فرآورده دارویی برای افزایش دام از سال ۸۵ آغاز شده است، اظهار کرد: شرکت‌های بزرگ واردات مواد اولیه را با دریافت ارز نیمایی از بانک مرکزی انجام می‌دهند، اما شرکت‌های کوچک که امکان واردات مواد اولیه را ندارند به ناچار باید نیاز خود را از بازار داخلی که متاثر از نوسانات نرخ ارز است، تامین کنند.

تقی زاده گفت: استفاده از این دارو می‌تواند تا ۷۰ درصد سرعت افزایش تولید دام را تسریع کرده و مشکل بازار برای تامین گوشت قرمز را برطرف کند.

شرکت های دانش بنیان ها در مقابله با ورود قاچاق داروی تاریخ گذشته 

فعال حوزه دانش بنیان در تولید فرآورده دارویی که در نمایشگاه «آبادیران» حضور دارد، افزود: یکی دیگر از معضلاتی که با آن مواجه هستیم ورود قاچاق داروی تاریخ گذشته و عرضه آن در بازار است. این دارو‌ها به راحتی وارد کشور شده و با آگهی در رسانه‌ها و فضای مجازی به فروش می‌رسند. متاسفانه پیگیر‌های ما نیز برای عبور از سد این معضل منتج به نتیجه نشده است.

تقی زاده با انتقاد از شرایط صدور و تمدید مجوز برای فعالیت شرکت‌های تولید دارویی دامی دانش بنیان تصریح کرد: اگر مجوز شرکت‌ها از سوی سازمان دامپزشکی صادر شود مدت آن دو سال و اگر از سوی دامپزشکی‌های استان صادر شود تاریخ اعتبار یک ساله دارند.

معضل بروکراسی شدید در برابر فعالیت دانش بنیان ها

تولیدکننده محصولات دارویی شرکت دانش بنیان ادامه داد: با توجه به بروکراسی شدید در سازمان دامپزشکی ما اقدام به تمدید اعتبار مجوز از استان می‌کنیم، اما به محض دریافت پروانه باید اقدامات لازم جهت تمدید پروانه فعالیت در سال آتی را انجام دهیم تا بتوانیم به موقع پروانه کسب را دریافت کنیم.

فعال حوزه دانش بنیان در تولید فرآورده دارویی که در نمایشگاه «آبادیران» حضور دارد، درباره صادرات محصولات شرکت گفت: در حال حاضر صادرات محدودی به عراق، افغانستان و لبنان داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر