صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
«نمایشگاه آبادیران»؛

عرضه دستگاه هولتر پزشکی برای پایش بیماران قلبی در مناطق محروم

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه هولتر پزشکی قلب شدند که برای تشخیص و پایش بیماران قلبی در مناطق محروم کشور کاربرد دارد. این دستگاه در نمایشگاه آبادیران عرضه شد.
کد خبر : 852255

عزت‌اله الماسی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه ما موفق شدیم دستگاه هولتر پزشکی قلب تولید کنیم، اظهار کرد: این دستگاه جدید در خصوص تشخیص و پایش بیماران قلبی مناطق محروم کشور ساخته شده است. این شرکت سالیان زیادی در زمینه خدمات پزشکی فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه دستگاه هولتر قلب پزشکی نمونه‌های ایرانی دیگری نیز دارد، گفت: تفاوت این دستگاه با سایر دستگاه‌های قلب، ارائه خدمات از طریق فضای مجازی با استفاده از بستر اینترنت است و برای مناطق دوردست کشور که پزشک متخصص قلب حضور ندارد کاربرد دارد.

الماسی با اشاره به اینکه دستگاه هولتر ۲۴ الی ۱۰۰ ساعته نوار قلب و علائم حیاتی را ضبط می‌کند، مطرح کرد: پزشک متخصص با استفاده از این دستگاه می‌تواند به نوع بیماری و درمان فرد پی ببرد.

وی افزود: این دستگاه برای بیماران در مناطق محروم طراحی شده است، زیرا این کار در شهرهای بزرگ و مراکز استان‌ها به دلیل وجود بیمار، پزشک و دستگاه به‌راحتی انجام می‌شود، اما در شهرهای کوچک و مناطق محروم که پزشک متخصص وجود ندارد، این دستگاه در یک مرکز توسط یک پزشک عمومی وصل، علائم حیاتی بیمار طی ۲۴ الی ۴۸ ساعت کنترل و ضبط و بعد از آن نوار قلب توسط کارشناسان تحلیل می‌شود.

وی ادامه داد: درنهایت تحلیل و گزارش به دست پزشک متخصص می‌رسد. بیماران در صورت نیاز می‌توانند به پزشک مراجعه کنند، در غیر این صورت از طریق بیمه برای بیمار دارو تجویز می‌شود. مزیت این امر جلوگیری از رفت‌وآمد بیش‌ازاندازه بیمار است و در مقابل هزینه‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه دستگاه هولتر قلب در داخل و خارج کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: مشابه این دستگاه در داخل و خارج کشور وجود دارد، اما تفاوت این است که در مناطق دورافتاده کاربرد و نسبت به نمونه‌های داخلی کارایی جدیدتری دارد.

مدیر شرکت اضافه کرد: این دستگاه نسبت به دستگاه‌های خارجی بسیار مقرون‌به‌صرفه است. درواقع می‌توان گفت دستگاه‌های خارجی بین یک هزار تا ۱۰ هزار دلار قیمت دارد.

وی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و ستاد شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد: این دستگاه با توجه به حمایت‌هایی که از طرف معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و  ستاد شرکت‌های دانش‌بنیان شده به تواید انبوه رسیده است.

الماسی با اشاره به اینکه شرکت دانش‌بنیان در شهر اصفهان مستقر است، مطرح کرد: این شرکت فعالیت خود را از این شهر شروع کرده و از پزشکان متخصص در مرکز تحقیقات قلب و عروق که وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بهره می‌برد. همچنین سرویس از راه دور در  بیمارستان چمران اصفهان تشکیل شده است. این شرکت با همکاری سازمان‌ها، بنیاد کهریزک و مستضعفان می‌تواند به مناطق محروم خدمت‌رسانی کند.

به گفته وی، شرکت‌های دانش‌بنیان در تهیه ارز برای خرید قطعات با مشکل مواجه هستند و همچنین مشکل سیستم اینترنت ناپایدار است. قطعی‌های مکرر، سرعت پایین و زیرساخت شبکه اینترنت نیز با مشکلاتی روبروست که امیدواریم به‌زودی برطرف شود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر