صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش محدودیت جمع‌آوری داده‌های شخصی کودکان توسط غول‌های فناوری

دانمارک قصد دارد محدودیت سنی برای جمع‌آوری داده‌های شخصی از کودکان را توسط غول‌های فناوری همانند گوگل، اسنپ چت و متا افزایش دهد.
کد خبر : 852231

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، دولت دانمارک امروز ۲۲ خردادماه یک بیانیه درخصوص جمع‌اوری داده‌های کودکان منتشر کرده است.

این کشور در این بیانیه اعلام کرده که می‌خواهد محدودیت سنی برای جمع‌آوری داده‌های شخصی از کودکان توسط غول‌های فناوری همانند گوگل، اسنپ چت و متا را افزایش دهد. از نظر دانمارک این موضوع باعث می‌شود تا از تجمع گسترده داده‌ها جوانان جلوگیری شود. در این صورت کودکان می‌توانند از ۱۳ سالگی داده‌های شخصی خود را با شرکت‌های فناوری به اشتراک بگذارند. این شرکت‌ها همچنین برای استفاده از داده‌های کودکان کمتر از‌ این سن نیاز به رضایت والدین دارند.

در حالی که دولت دانمارک از ابتکارات خود برای مهار نفوذ شرکت‌های فناوری جهانی رونمایی کرد،
«مورتن بودسکوف»، وزیر بازرگانی معتقد است که «غول‌های فناوری باید مسئولیت بیشتری بپذیرند. ما باید به الگوریتم‌های مبهم آن‌ها که از روش‌های بسیاری برای نگه داشتن کودکان در مقابل صفحه نمایش و برداشت مقادیر غیرقابل تصوری از اطلاعات شخصی، پایان دهیم.»

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که آلمان محدودیت سنی ۱۶ سال را تعیین کرده است و کشورهای اروپایی از مجارستان گرفته تا لیتوانی و هلند، روی قوانین مشابهی کار می‌کنند. ایالات متحده در حال کار روی لایحه حریم خصوصی آنلاین است که شرکت‌ها را از جمع‌آوری اطلاعات شخصی افراد ۱۶ سال یا جوان‌تر بدون رضایت منع می‌کند و آن‎ها را ملزم می‌کند تا به کاربران جوان اجازه پاک کردن اطلاعات شخصی را بدهد. این طرح‌ها که قرار است اواخر امسال به قانون تبدیل شود، براساس توصیه‌های یک هیئت کارشناسی و متخصص اجرایی می‌شوند.
 
همچنین وزارت بازرگانی دولت دانمارک در بیانیه‌ای اعلام کرده است که «آن‌ها همچنین به دنبال اعمال تدابیر تایید سن در وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها هستند تا کودکان را از محتوای حساس و فیلم‌‌های جنگی دور نگه دارند.
 

انتهای پیام/

ارسال نظر