صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲
دبیر ستاد توسعه علوم وفناوری‌های سلول‌های بنیادی مطرح کرد؛

ضرورت بهره‌گیری از پزشکی بازساختی و سلول بنیادی در صنعت داروسازی

دبیر ستاد توسعه علوم وفناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: تمام غول‌های بین‌المللی داروسازی دنیا باید به سمت بهره‌گیری از پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی حرکت می کنند از این رو باید ما این مهم را جدی بگیریم.
کد خبر : 852192

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم وفناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در سومین کنگره ایران‌بایو ضمن اشاره به حرکت دنیا به سمت پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی اظهار کرد: با توجه به اینکه تمامی غول‌های بین‌المللی داروسازی دنیا به سمت بهره‌گیری از پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی حرکت کرده‌اند باید صنایع بزرگ داروسازی کشور نیز از این حوزه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه طب آینده پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی خواهد بود و تمام روش‌های درمانی پیش از این کم کم جای خود را به پزشکی بازساختی خواهند داد، باید به این موضوع توجه ویژه‌ای شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین گفت: در برخی حوزه‌ھا پرداختن به پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی در کشور به شکل نسبتا مطلوبی رخ داده است، اما ھنوز راه زیادی تا نقطه مورد قبول باقی است.

رئیس مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان ادامه داد: ھنوز در برخی بخش‌ھا در کشور در این زمینه سرمایه گذاری کافی انجام نشده و این در حالی است که تمام غول‌ھای بین‌المللی داروسازی دنیا به این سمت حرکت کرده‌اند.

به گفته حمیدیه، ما باید تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنیم و امیدوارم این اتفاق برای صنایع بزرگ داروسازی ما نیز رخ دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: در کشور سرمایه‌گذاری‌ھای سنگین برای تولید داروھای شیمی درمانی بر پایه تکنولوژی ۴۰ سال پیش صورت می‌گیرد، در حالی که مسیر درمان و داروسازی در دنیا دیگر بر این منوال پیش نمی‌رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر