صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه پیام‌نور اعلام کرد؛

تحقق عدالت آموزشی و آموزش ترکیبی در اقصی نقاط کشور

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانشگاه تلاش دارد بخشی از مسئله اینترنت دانشجویان را بر طرف کند، گفت: در مناطق کم برخوردار سعی کردیم مرکز فناوری ایجاد کنیم تا دانشجویان در این مراکز که دارای سرور‌های قوی هستند اقدام به برگزاری آزمون الکترونیکی و برخط کنند.
کد خبر : 851972

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر به تشریح دستاورد‌ها و برنامه‌های دانشگاه پیام نور پرداخت، گفت: این دانشگاه ۴۶۰ واحد دانشگاهی دارد، به طوری که این مراکز در راستای عدالت آموزشی و دسترسی بیشتر به تحصیل دایر شده است. در واقع نظام آموزشی دانشگاه پیام نور ترکیبی است و کلاس‌های رفع اشکال به صورت مجازی و دروس عملی و آزمایشگاهی نیز به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی همچنین یکی از اهداف این دانشگاه توجه به موضوع بومی گزینی دانست و تصریح کرد: در راستای قانون حمایت از قانون جوانی جمعیت اعلام آمادگی کردیم تا برای دانشجویان متأهل، خوابگاه متاهلی بسازیم.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ۴۰ هزار دانشجو در استان تهران مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: در ۱۶ استان مرزی کشور دانشگاه شعبه دارد، در استان تهران ۱۶واحد دانشگاهی راه اندازی شده است، به طوری که حدود ۴۰ هزار دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند و همچنین ۳۴۴ هزار دانشجو مشغول به تحصیل در دانشگاه پیام نور هستند.

به گفته وی؛ تعداد ۳۰هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و کمتر از نیم درصد در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند، همچنین ۹۰ درصد از دانشجویان در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه پیام نور تا حالا بیش از ۲ میلیون فارغ التحصیل داشته وی اظهار کرد: تعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور نزدیک به ۱۰ درصد افزایش داشته است و بیش از دو میلیون نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر اینکه ۴۱۰ رشته جدید در دانشگاه ایجاد می‌شود، گفت: امسال بیش از ۴۵۰رشته محل را به دلیل بیکاری و عدم تقاضا حذف کرده ایم و تقاضای راه اندازی ۴۱۰ رشته محل را متناسب با نیاز‌های محلی کرده ایم تا رشته‌های نیاز محور بر اساس سیاست آمایش رشته‌ها ایجاد شوند.

تقی زاده با اشاره به این که محتوا‌های الکترونیکی و فیلم‌های آموزشی در حال تدوین هستند بیان کرد: میزان شهریه‌های دانشگاه پیام نور یک سوم سایر دانشگاه‌های شهریه بگیر است. میزان وام شهریه پرداخت شده به دانشجویان در حدود ۲۳ میلیارد تومان است. دانشجویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد تسهیلات دیگری هم نیز دریافت خواهند کرد.

رییس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: در حوزه دیپلماسی علمی و فناوری اقدامات خوبی انجام شده است و هم اکنون ۳۲۰ دانشجوی اتباع غیر ایرانی، ۱۰۰ استاد تمام و ۲ هزار استادیار داریم.

وی افزود: دانشگاه پیام نور ۱۷ نمایندگی خارج از کشور دارد، به طوری که هزار دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند. شیوه جذب دانشجو به صورت فراگیر به مدت دو سال است که متوقف شده و گرفتن هرگونه وجه توسط برخی موسسه‌ها تحت عنوان جذب دانشجو در دانشگاه به صورت فراگیر غیر قانونی است. پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور از طریق کنکور سراسری و سوابق تحصیلی است.

رییس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه این دانشگاه املاک مازاد ندارد، اظهار کرد: قسمتی از فضا‌ها برای مراکز رشد و فناوری در نظر گرفته شده است؛ هفت خانه خلاق را در دانشگاه پیام نور در حال راه اندازی هستیم. در حال حاضر ۱۲۰هکتار از زمین‌های دانشگاه در راستای تامین مسکن اعضای هیئت علمی و دانشجویان متاهلی استفاده شده است.

تقی زاده بیان کرد: پایان نامه‌های دانشجویی باید در راستای حل مشکلات جامعه و نیاز محور باشند. وزارت علوم سامانه نان را در همین راستا راه اندازی کرده است. دانشگاه پیام نور ۲۰ پژوهشکده را تاسیس کرده تا نیاز محوری در مناطق مختلف را بررسی کند.

به گفته وی، نظام آموزشی دانشگاه پیام نورنیمه حضوری و غیر حضوری است. دانشگاه پیام نور در تلاش است تا بخشی از مسئله اینترنت دانشجویان را بر طرف کند. در حال حاضر خشی از آزمون‌ها به صورت الکترونیکی و برخط و برخی نیز به صورت کاغذی برگزار می‌شود. همچنین در مناطق کم برخوردار سعی کردیم مرکز فناوری ایجاد کنیم تا دانشجویان در این مراکز که دارای سرور‌های قوی هستند اقدام به برگزاری آزمون الکترونیکی و برخط کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر