صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
عضو هیئت علمی دانشگاه در گفت‌وگو با آنا:

زیرساخت‌های مهار تورم اصلاح شوند/ لزوم به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص

محمدعلی نسیمی گفت: برای مهار تورم باید به‌صورت بلندمدت زیرساخت‌ها اصلاح شوند؛ بنابراین به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص یکی از این مؤلفه‌هاست.
کد خبر : 851951

محمدعلی نسیمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان نقش دانشگاه و عرصه علم و فناوری در تحقق شعار سال با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» اظهار کرد: رسالت دانشگاه تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد بوده و برای مهار تورم باید به‌صورت بلندمدت زیرساخت‌ها اصلاح شوند و در این راستا توجه به به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص یکی از مؤلفه‌هاست.

دکتری مدیریت بازرگانی افزود: به منظور توجه به ایده و تفکر نو دانشجویان برای دیده شدن، می‌توان انگیزه برای نوآوری را در آنان تقویت کرد تا در نهایت ایده شکل‌گیری کسب‌وکار‌های خرد تحقق یابد؛ چراکه نتیجه آن کمک و تسهیل مسیر تولید است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن مؤلفه‌های مهار تورم را برشمرد و گفت: تورم نوعی بیماری در اقتصاد است که مؤلفه‌های متعدی می‌تواند باعث ایجاد آن شود، عوامل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر کدام سهمی در ایجاد و تداوم تورم دارند. در نتیجه یک برنامه همه جانبه بلندمدت می‌تواند مؤثر باشد؛ اما برنامه‌های کوتاه‌مدت و تک‌بعدی مفید نیستند.

نسیمی با بیان باید و نبایدهای رشد تولید در کشور عنوان کرد: ایجاد زیرساخت‌های اطلاعاتی صحیح برای اتخاذ تصمیم‌های درست می‌تواند مبنای مناسب برای هر کاری باشد. تولید دیدگاه بلندمدت بوده و موتور محرک تولید توجه به کسب‌وکار‌های کوچک و متوسط است. توجه به جذب سرمایه‌گذاری خارجی و بخش خصوصی همراه با نظارت دولت می‌تواند گام‌های اولیه برای ایجاد زیرساخت تولید باشد.

استادیار گروه مدیریت بازرگانی درباره نتایج و پیامدهای تحقق شعار«مهار تورم و رشد تولید» توضیح داد: تحقق این شعار می‌تواند زمینه‌های آرامش جامعه و ثبات بنیان‌های اجتماعی را ایجاد کند به‌طوری‌که دلالی کاهش یافته و نیروها به سمت سرمایه‌گذاری مولد سوق داده می‌شود. اشتغال پایدار ایجادشده و زمینه‌های ازدواج نسل جوان و تشکیل خانواده تسهیل خواهد شد که خود این امر می‌تواند موجب کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در نسل جوان نیاز به سرمایه‌گذاری دارد، مطرح کرد: مبارزه با فساد و اجرای قوانین اقتصادی ازجمله مالیات بر درآمد‌های بادآورده می‌تواند کاهش دلالی و توجه به تولید را بهبود بخشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر