صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛

دانش‌بنیان‌ها حمایت‌ قضائی و حقوقی می‌شوند

دانش‌بنیان‌ها از سوی معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های قضائی و حقوقی می‌شوند.
کد خبر : 851863

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانش‌بنیان‌ها از سوی معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری حمایت‌های قضائی و حقوقی می‌شوند؛ بنابراین در راستای ارائه برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان، شعبه تخصصی دادگاه و شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده تا این شرکت‌ها بتوانند مشکلات خود را در این حوزه رفع کنند.

شعبه تخصصی دادگاه شرکت‌های دانش‌بنیان که با حمایت معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده است، این امکان را فراهم کرده تا شرکت‌های دانش‌بنیان جهت رفع مشکلات حقوقی و قضائی خود بتوانند به دادگاه تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان (شعبه ۱۴۰) به مراجعه کنند.

همچنین با ایجاد شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها جهت امور حقوقی و قضائی خود نیز می‌توانند به شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان (شعبه ۵۱۴) مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش، لازم است شرکت‌ها در هنگام تنظیم شکواییه بعد از قید نام شرکت در ستون خواهان یا خوانده، دانش‌بنیان بودن شرکت را قید کنند.

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری مسئولیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را عهده‌دار است و دراین راستا سعی دارد تا با ارائه برنامه‌های حمایتی مختلف درجهت توسعه زیست‌بوم فناوری و دستیابی محصولات و تولیدات این شرکت‌ها به بازار‌های جهانی وتجاری‌سازی این محصولات گام بردارد.

براساس آمار ارائه شده بیش از ۱۱۰ عنوان حمایت از سوی معاونت علمی برای شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف شده تا این شرکت‌ها با افزایش توانمندی‌های فناوری و نوآوری در کشور و ارتقای «نظام ملی نوآوری» و تکمیل مؤلفه‌ها و حلقه‌های آن در جهت رفاه مردم و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور گام بردارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر