نکونام، الهامی، ربیعی و حالا خوان رامون اسپانیایی/ کمیته فنی یا کمیته ایجاد حاشیه برای استقلال؟!
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در فوتبال ایران وقتی کمیته فنی یک باشگاهی سه نفره است شاهد سه جور سلیقه مختلف هستیم وای به حال اینکه در تیمی چون استقلال هفت نفر عضو کمیته فنی شوند و هر کدام ساز خود را بزنند. اگر از این نکته بگذریم که مومنی و مظلومی عضو کمیته فنی شدند تا دیگر عضو هیئت مدیره نباشند، باید بپرسیم واقعاً در استقلال چه خبر است که هر کس برای خودش مصاحبه میکند و یک نظر عجیب و غریب میدهد؟ حتی در مواردی نظر و رای آقایان در عرض دو ساعت عوض میشود و بامزه این که خودشان هم نمیدانند مربی ایرانی میخواهند یا خارجی؟!
یک نفر حرف از نکونام میزند، دیگری ساکت الهامی و ربیعی را تایید میکند و ناگهان خبر میرسد که یک برزیلی در راه است و با یک اسپانیایی هم مذاکره شده است. همه این اظهارات روز گذشته در عرض چند ساعت توسط مومنی، پاشازاده و نامجو مطلق مطرح شد اما ناگهان شبانه خبر رسید خوان رامون سرمربی سابق رئال قرار است سه شنبه برای مذاکرات وارد تهران شود. این بلبشوی مدیریتی و تشکیل کمیتهای که به جای برداشتن بار بیشتر ایجاد حاشیه میکند در استقلال قطعاً در طول فصل خودش را نشان میدهد و هوادار بخت برگشته میماند و تیمی که زمان را از دست داده و مدیرانش نمیدانند دقیقاً چه میخواهند.
استقلال در انتخاب اعضای کمیته فنی دچار مشکل است. این کمیته میتوانست خیلی زودتر تشکیل شود و نفرات به مراتب کمتری داشته باشد. شما در کل استقلال دو پیشکسوت را پیدا نمیکنید که نظراتشان با هم یکسان باشد، اما حالا ۷ نفر دورهم جمع شده اند و در مورد انتخاب سرمربی جدید ۷ دیدگاه متفاوت دارند! جالب اینکه حجت کریمی تا چند روز پیش میگفت قرارداد ساپینتو تمدید میشود و حتی در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر تاکید کرد که گزینه اول استقلال اوست، اما کاملا مشخص بود که قید این مربی را زده و جالب اینجا است که مرد پرتغالی هم تقریباً در همان روزها با آپوئل قبرس تمام کرده بود!
در استقلال یک نفر نبود که اعضای کمیته فنی را دور هم جمع کند و بگوید لااقل از این اتاق که بیرون رفتید حرف هایتان را یکی کنید! طبعاً چنین کمیتهای نمیتواند برای باشگاه استقلال مفید باشد و تصمیمات درست بگیرد. نکته دیگر اینکه خیلی بعید است سرمربی جدید استقلال چه ایرانی باشد و چه خارجی با این کمیته کنار بیاید. در خوشبینانهترین حالت ممکن حتی اگر هر هفت عضو کمیته فنی روی یک نفر مثلاً (جواد نکونام) برای نشستن روی نیمکت استقلال تعامل داشته باشند، بعید است این مربی نظر مشورتی آنها را جویا شود. برای درست کردن یک کمیته فنی ابتدا باید فرهنگ سازی شده و حتی قبل از آن با شخص سرمربی هماهنگی شود که روی انتخاب اعضای کمیته فنی نظر مثبت داشته باشد.
فراموش نکنیم که اینجا فوتبال آلمان نیست که باشگاهی، چون بایرنمونیخ داشته باشد و کمیته فنی نقش و جایگاه خاص خود را. در ایران باید یکسری مسائل را حتماً رعایت کرد وگرنه اختلاف سلیقه یک باشگاه را نابود میکند. اتفاقی که بارها بارها در تیمهای بزرگ کشور رخ داده و حالا استقلال با یک کمیته ۷ نفره برای خودش دردسر اضافی درست کرده است.
انتهای پیام/