صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
معاون آموزشی دانشگاه تهران:

چاره‌ای جز بازنگری رشته‌ها نداریم/ هیئت علمی‌ها نباید کار اشتراکی انجام دهند

معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه چاره‌ای جز بازنگری رشته‌ها نداریم، گفت: بازنگری رشته‌ها با کمک دانشکده‌ها در حال انجام است و این موضوع لازمه موفقیت است و نتیجه و محصول نوآوری باید بر اساس نیاز‌های روز باشد.
کد خبر : 851689

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهمین جشنواره دانشگاه تهران هم اکنون با حضور مقیمی رئیس دانشگاه تهران و برخی  استادان دانشگاه تهران در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در حال برگزاری است. 

محمود کمره ای معاون آموزشی دانشگاه تهران در این مراسم گفت: آموزش هدفمند و پژوهش مبتنی بر آموزش محور مورد تاکید ماست اما تفکیک آموزش و فناوری و پژوهش باید کنار گذاشته شود و تمام اینها در راستای یکدیگر حرکت کنند. 

وی افزود: ستادهای مختلف و فعالان در حوزه های آموزشی زحمت زیادی می کشند و قابل تقدیر هستند، اما به علت اهمیت آموزش باید سالانه مراسمی جهت قدردانی از این عزیزان همانند مراسم امروز برگزار شود. 

کمره ای تصریح کرد: به علت تعطیلات مکرر نتوانستیم مراسم آموزشی را همانند سالهای گذشته در اردیبهشت برگزار کنیم و به اجبار مراسم را در تاریخ امروز ۲۰ خرداد برگزار کردیم.  

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: از سال گذشته به تحول در آموزش نگاه ویژه تری داشته ایم تا از نظر محتوا و ارتباط صنعت با دانشگاه، مسئولیت پذیری و جامعه و علم محوری موفق شویم تا استادان و دانشجویان در گسترش مرزهای بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشند و لزومی ندارد تمام هیئت علمی‌ها کار اشتراکی انجام دهند؛ چرا که فعالیت‌های پژوهشی، بین المللی، فناوری و آموزشی استاد خاص خود را می‌طلبد‌ و باید در تمام بخش ها هر فرد فعالیت تخصصی انجام دهد.  

کمره ای با بیان اینکه آموزش متحول دانشگاه تهران باید در تمام بخش‌ها فعال باشد، تاکید کرد: با تحقق این امر به به سمت آموزش مهارتی و کاربردی حرکت می کنیم و در این راستا شورای سیاست گذاری نوآوری و تحول آموزشی شکل گرفته تا این مسائل را مورد بحث قرار دهد. 

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: باید از توان اعضای هیئت علمی و متخصصان خارج از دانشگاه جهت توسعه علم و فناوری استفاده لازم را ببریم تا ارتباط صنعت و دانشگاه شکل بگیرد و تقویت یابد و دانشگاه تنها از روی نیاز به صنایع روی نیاورد بلکه در تمام حوزه ها ارتباط دو سویه را حفظ کند. 

کمره ای اضافه کرد: بازنگری رشته ها با کمک دانشکده ها در حال بروز هستند و این موضوع لازمه موفقیت است و نتیجه و محصول نوآوری باید بر اساس نیازهای روز باشد و هدف ما حرکت به سمت برنامه محوری است تا نیازهایی که بیشتر احساس می شوند را شناسایی کرده و در جهت رفع مشکلات بکوشیم. 

وی افزود: کار سامانه ارتقا در حال انجام است و در حال حاضر سامانه پاد شکل گرفته است و تبدیل اعضای هیئت علمی در حال سامانه سپاری است و تا اواسط تابستان به نتیجه می رسیم. 

کمره ای تاکید کرد: سامانه گلستان دانشگاه تهران از ابتدای مهر ۱۴۰۲ به صورت عملی فعال می شود تا کنترل کلاس ها به صورت سیستمی انجام شود. وزارت علوم پایه های تشویقی از اول فروردین ۱۴۰۲ در راستای سرآمدی آموزشی را مورد اجرا قرار داده است و برنامه تحول وزارت علوم در حوزه آموزش به دانشگاه رسیده است تا بیشتر دوره های کارشناسی به صورت مهارتی و کاربردی تا ۴۰ واحد تحقق یابند و در این زمینه ۱۵ واحد عملی شده است. 

وی گفت: از سال تحصیلی جدید دانشجویان را در اردوهای دو روزه و سه روزه در پارک علم و فناوری جهت ارتباط صنعت و دانشگاه می فرستیم تا دوره های کارورزی بگذرانند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران اضافه کرد: در آئین نامه ای که داریم باید به ازای هر ۵۰ عضو هیئت از یک استاد تقدیر کنیم و با توجه به اینکه دانشگاه تهران دارای  ۲۱۰۳ عضو هیئت علمی است و رئیس دانشگاه تهران تصویب کردند که برای تقدیر تنها به جدول و امتیاز استادان نگاه نکنیم بلکه در کمیسیون ها و دانشگاه های مختلف به جایگاه و نقش تاثیر گذار آنها در حوزه های فرهنگی و اجتماعی هم توجه داشته باشیم و این موضوع از سال آینده اجرایی می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر