صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صبح امروز و در تالار وحدت؛

پیکر حسین کاشیان در تالار وحدت تشییع شد

پیکر حسین کاشیان هنرمند پیشکسوت و برجسته با حضور هنرمندان، شاگردان و خانواده وی در تالار وحدت تشییع شد.
کد خبر : 851685

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، از دقایقی پیش  پیکر حسین کاشیان نقاش برجسته از بهشت زهرا به مقابل تالار وحدت منتقل و با حضور هنرمندان و خانواده او تشییع اغاز شد.

در آیین تشییع این هنرمند نقاش، حسن نوفرستی، مسئول برنامه ها و روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران در صحبت هایی گفت: استاد کاشیان یک هنرمند واقعی بودند، در همان دوره‌ای که رییس موزه هنرهای معاصر بودند و پس از آن من من برحسب وظیفه به عنوان روابط عمومی موزه می‌بایست درگذشتشان را تسلیت بگویم.

در ادامه دکتر کمال حاج سید جوادی معاون اسبق وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در صحبت هایی گفت: درگذشت هنرمند دلسوخته، انشسانی،‌اخلاقی و بزرگمرد مایه ناراحتی است، در طول زندگی ایشان آثار ارزشمندی از نظر اخلاقی و هنری خلق کردند. سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز، مرده آنست که نامش به نکویی نبرند. مرحوم روانشاد حسین کاشیان از این گروه مردان سیر و نظر بود. خدا او را در جنان خلد برین جایگاه دهد و به بازماندگان، شاگردان و دوستانش صبر جمیل و اجر جزیل عنایت کند.

وی در ادامه یادآور شد:‌ ایشان سال‌های سال در مسئولیت های هنری و خلق آثار کار کرد و از دنیا رفت. آنچه از انسان باقی می‌ماند این جثه نحیف زیر خروارها خاک نیست، این سرانجام همه ما انسان‌ها است تا باشد درس عبرت بگیریم از این روزگار.

لازم به یادآوری است، حسین کاشیان هنرمند پیشکسوت نقاش و خوشنویس که از ابتدای اردیبهشت به دلیل سکته مغزی و تبعات آن در بیمارستان شریعتی تهران بستری بود، ۱۷ خردادماه دار فانی را وداع گفت.

کاشیان در سال‌های ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ به عنوان رئیس موزه هنرهای معاصر تهران در مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول به کار شد و پس از آن به عنوان کارشناس آثار هنری در اداره کل هنرهای تجسمی به فعالیت پرداخت. وی همچنین یکی از نخستین هنرمندان ایرانی بود که آثارش به حراج کریستیز راه یافت.

کاشیان از شاگردان مکتب فرشچیان بود و یکی از نخستین هنرمندان ایرانی بود که آثارش به حراج کریستیز راه یافت و در سال ۱۹۸۶ با اثری به نام Homage to Omar Khayyam به قیمت ۳۹,۴۰۰ دلار، در سال ۲۰۰۳ با اثری به نام Angels و برآورد قیمتی ۸ هزار تا ۱۲ هزار موفق به فروش ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلاری شد. این هنرمند همچنین در سال ۲۰۰۸ نیز با یک اثر بدون عنوان در این حراج بین المللی حاضر و موفق به فروش ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلاری شد.

 

 

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر