صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

هدفگذاری وزارت صمت برای نرخ تورم سال ۱۴۰۲ اعلام شد

وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۲، قصد دارد تورم تولیدکننده و مصرف کننده بخش کالایی در ارتباط با رشته­ فعالیت‌­ها و محصولات مرتبط با این وزارتخانه به طور میانگین کمتر از متوسط نرخ تورم تولیدکننده و مصرف کننده کل کشور باشد.
کد خبر : 851567

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزارت صمت اخیرا برنامه خود را برای مهار تورم در سال جاری اعلام کرده و در بخشی از این گزارش هم به وضعیت موجود اشاره کرده است.

مدیریت تورم در حوزه صنعت، معدن و تجارت شامل تورم تولید کننده و مصرف کننده کالا‌های صنعتی است. وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که در سال ۱۴۰۲، با اتکاء به ظرفیت‌ها و قابلیت­‌های موجود خود درصدد است تورم تولیدکننده و مصرف کننده بخش کالایی در ارتباط با رشته­ فعالیت­‌ها و محصولات مرتبط با این وزارتخانه به طور میانگین کمتر از متوسط نرخ تورم تولیدکننده و مصرف کننده کل کشور باشد.

این وزارتخانه سازوکار‌های رسیدن به این هدف را نیز در هفت محور شامل اصلاح ساختار تعیین قیمت، تکمیل سامانه جامع تولید و تجارت، کاهش گرانفروشی، کاهش قیمت تمام شده، افزایش و بهبود تولید، هدایت نقدینگی و کاهش تاثیر پذیری از ارز‌های خارجی اعلام کرده است.

همچنین طبق این گزارش در راستای اجرایی شدن سازوکار‌های مهار تورم، پروژه‌هایی در وزارت صنعت معدن و تجارت در حال اجرا یا پیگیری هستند که اصلاح ساختار بازار کالا‌های منبع پایه، اصلاح ساختار بازار انرژی در بخش صنعت، معدن و تجارت، اصلاح ساختار بازار خدمات، تشکیل سامانه مرجع قیمت، اعلام قیمت تولید کننده و وارد کننده، اجرای مالیات عایدی سرمایه، اجرای مالیات سود مازاد، درج برچسب قیمت منصفانه، راه اندازی سامانه نظارت و رسیدگی به تخلفات بازار، راه‌اندازی صندوق‌های ارزی، تولید محصولات پروتئینی کم هزینه، نوسازی لوازم خانگی کم بازده، راه‌اندازی شبکه هوشمند مبادلات اقساطی (شبکه هما)، راه اندازی کالا برگ و ... از جمله مهم‌ترین آن‌ها است.

انتهای پیام/

ارسال نظر