صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۲ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
گزارش آنا از سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان شرقی؛

رئیس‌جمهور: دستگاه‌های مسئول نیازهای توسعه صنعت چرم را فراهم کنند

رئیس‌جمهور کشورمان پس از ورود به استان آذربایجان شرقی، به شهرک صنعتی این استان رفت و قرار گرفتن در جریان مشکلات کارگران دستور داد تا دستگاه‌های مسئول نیازهای توسعه صنعت چرم را با رعایت ملاحظات محیط زیستی تأمین کنند.
کد خبر : 851449

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام رئیسی پس از ورود به استان آذربایجان شرقی در اولین بازدید خود به شهرک صنعتی چرمشهر این استان رفت.

رئیس‌جمهور ضمن بازدید از شهرک صنعتی چرمشهر تبریز دستگاه‌های مسئول را به تأمین نیازهای توسعه صنعت چرم با رعایت ملاحظات محیط‌زیستی مکلف کرد.

رئیس‌جمهور در روند این بازدید، ضمن گفت‌وگو با مدیر و کارکنان چرمشهر در جریان مشکلات و چالش‌های این واحد صنعتی قرار گرفت

رئیس‌جمهور درشهرک صنعتی چرمشهر تبریز در سخنان کوتاهی در این نشست، صنعت چرم را صنعتی ارزآور و اشتغال‌زا عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت تامین نیازهای توسعه صنعت چرم در این استان، دستگاه‌های مسئول را به تامین سرمایه در گردش، ساخت شهرک صنعتی جدید، نوسازی ماشین آلات و تجهیزات این صنعت و همچنین توجه ویژه به مسائل زیست محیطی، رفع آلایندگی‌های تولید و حفظ سلامت مردم مکلف کرد.

تراکتور شالیزار توسط رئیس‌جمهور رونمایی شد

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در بازدید از گروه صنعتی تراکتور، از یک طرح رونمایی و سه طرح صنعتی و تولیدی این شرکت را بازدید کرد.

بنابراین گزارش، تولید تراکتور شالیزاری، تولید کامیونت ۱۱ تنی، ایجاد سالن مونتاژ موتورهای صنعتی و راه‌اندازی خط تولید محورهای جلوی تراکتور چهار طرحی هستند که با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری شدند.

خط تولید تراکتور شالیزاری برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی شده است و برای راه‌اندازی این خط تولید، ۳.۶ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. با دستیابی به تکنولوژی تولید تراکتور شالیزار که قیمت تمام شده آن ۶۳ درصد مشابه خارجی است از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز جلوگیری و برای بیش از سه هزار نفر اشتغالزایی شد. نیاز داخلی کشور یک‌هزارم و ۵۰۰ دستگاه است و میزان تولید در این شرکت ۲ هزار دستگاه پیش‌بینی شده و با صادرات ۵۰۰ دستگاه مازاد، پنج میلیون دلار درآمد صادراتی عاید شرکت می‌شود که ماه بعد روانه بازار خواهد شد.

رئیس‌جمهور همچنین در جریان این بازدید و در راستای حمایت از تولید و اشتغال دستور  اختصاص ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت خرید تراکتور به کشاورزان را صادر کرد.

رئیسی ادامه ‌داد:‌ دفعه قبل که آمدم چهره متفاوتی از کارگران دیدم و الان متفاوت هستند؛ تشکر می‌کنم از شما زیرا این کار و اراده شما بود که موفق شدیم نه من! بنده و امثال من هر جا باشیم وظیفه خود و خدمت خود را می‌کنیم؛ شما وارد میدان شدید و ثابت کردید ما می‌توانیم.

رئیس‌جمهور به بازدید از غرفه صنایع احیا شده اشاره کرد و گفت: برخی از این غرفه‌دارها می‌گفتند که 50 تا 300 نفر کارگر جذب کردند و همه به این نکته اشاره می‌کردند که ما هنوز در آغاز راهیم و می‌خواهیم خط تولید را دو یا سه برابر بکنیم و اگر حمایت بشود این محصولات هم چند برابر شده و افراد زیادی جذب خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مهار تورم را با رشد تولید دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: سرمایه‌گذا‌ران، مدیران و مسئولان با همه وجود و با امید کار را دنبال کنند و با این 220 واحدی که احیا شده هزاران شغل شده و هزاران شغل دیگر ایجاد خواهد شد.

افتتاح خط تولید شرکت خودروسازان دیزلی با اشتغالزایی برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم

 رئیس‌جمهور پس از بازدید از شهرک صنعتی چرمشهر، با حضور در کارخانه تراکتورسازی ایران در تبریز، خط تولید شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان را افتتاح کرد

. بر اساس این گزارش، این خط با ظرفیت تولید سالانه ۴ هزار دستگاه انواع خودروی تجاری سبک، سنگین، ون و کشنده در مساحتی به متراژ ۵ هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی احداث شده و برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است.

شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان یکی از ۱۲ شرکت اقماری تراکتورسازی ایران است که با ۸ شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولیدکننده ماشین‌آلات کشاورزی و تراکتور کشور محسوب می‌شود.

رئیس جمهور در جشن احیای ۲۲۰ واحد صنعتی و تولیدی راکد استان آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش سرمایه‌گذاران برای احیای واحدهای راکد و تلاش برای توسعه این واحدها اظهار داشت:  

خرسندم که در جمع کارگران پرتلاش مجموعه‌های احیا شده قرار دارم و از همه کسانی که در احیای کارخانه ماشین‌سازی نقش داشتند تشکر می‌کنم.

او ادامه داد: گروه صنعتی ماشین‌سازی امروز تولید بسیار بالایی دارد و یک هزار دستگاه ماشین تولید شده و هدف‌گذاری برای تولید ۲ هزار ماشین خبر خوبی است و نشان می‌دهد انسان‌هایی با اراده‌ای در این مجموعه فعال هستند.

حجت‌الاسلام رئیسی با قدردانی از تلاش این نیروها، گفت: این شرکت کار زیرساختی برای صنعت می‌کند و صنعت ما نیازمند تولیدات ماشین‌سازی است و بسیاری از کارخانه‌ها به برکت کار شما نوسازی و تجهیز می‌شوند.

او افزود: این مجموعه نقش بسیاری در نوسازی صنعت کشور داشته و بسیاری از کارخانه‌های کشور را نوسازی کرده و زیرساخت صنعت کشور است با کارهای ناوی که در این مجموعه ارائه می‌شود.

رئیس‌جمهور از مدیریت شرکت ماشین‌سازی و مسئولان خواست با قوت برای تجهیز این مجموعه تلاش کنند.

او با اشاره به اینکه این شرکت از بخش خصوصی پس گرفته شد، گفت: اگر خصوصی‌سازی درست انجام می‌شد و آورده برای توسعه کارخانه استفاده می‌شد و نیروهای توانمند بهره‌مند می‌شدند مخالف نبودیم ولی آنچه اتفاق افتاد فقط بیکاری کارگران بیشتر و از کار افتادن ماشین‌های مجموعه بود.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: از این جهت خرسندم که چهره کارگران را متفاوت دیدم و شرایط متفاوت شده است.

او گفت: کار را شماها انجام دادید من از شما باید تشکر می‌کنم این موفقیت نتیجه اراده شما بود و من و امثال من باید خدمت‌گزاری کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به بازدیدش از چند غرفه واحدهای احیا شده و صحبت با صاحبان این صنایع و واحدها، گفت: برخی ۵۰ تا ۳۰۰ نفر کارگر گرفته‌اند و سخنانشان این بود که در آغاز کار هستند و خط تولید و کارگر را افزایش می‌دهند.

او ادامه داد: اگر دولت کمک کند این افراد می‌توانند محصولات بیشتری تولید کنند از این رو باید از فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع حمایت کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: آنچه شهدا به ما یاد داده‌اند و در مکتب آنها یاد گرفتیم آن است که ما می‌توانیم اگر دیروز سنگر در مقابل رژیم صدام بود امروز سنگرمان این کارخانه‌ها هستند امروز سنگرها صنایع هستند، دشمن نمی‌خواهد اشتغال و تولید داشته باشیم، دشمن می‌خواهد بیکاری باشد.

او اظهار کرد: تبریز، آذربایجان و جای جای ایران اسلامی اراده کرده است که استقلال صنعتی و اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.

او خطاب به صاحبان صنایع و کارگران گفت: شما نشان دادید که هم دانش را دارید و هم توانایی، و اگر دانش و توانایی را ضمیمه هم کنید محصول آن ماشینی می‌شود که تولید می‌کنید.

حجت‌الاسلام رئیسی به احیای واحدهای راکد کشور و به‌کارگیری ۶۷ هزار نفر اشاره کرد و گفت: دولت حتماً باید حمایت کند زیرا که محصولات تولیدی ایران مشتاقان زیادی دارد و متقاضی برای تولیدات صنعتی ایران بسیار است.

او به بازید خود از شهرک چرم در تبریز اشاره کرد و گفت: گزارشانی که دوستان دادند دیدیم که ظرفیت‌های بسیاری در این صنعت در تبریز وجود دارد.

رئیس‌جمهور گفت: امروز کاری که در واحدهای تولیدی صورت می‌گیرد تولید قدرت است، تولید قدرت فقط تولید موشک نیست.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: شما با کار بزرگی که در احیای واحدها کردید تولید قدرت کردید امیدوارم که واحدهایی که همچنان راکد است به دست توانمند کارگران احیا شود و دولت و مجلس با تمام وجود در این عرصه حمایت مالی و حقوقی و قضایی خواهد کرد.

او در مورد نگرانی‌های کارگران هم گفت: نگران نباشید به مدیران گفتم که واحدها را مجهز کنند آینده از آن کارگران است و حقوقی از آنها ضایع نخواهد شد.

او اظهار کرد: رشد تولید مد نظر رهبر را تحقق می‌بخشیم و مهار تورم را با رشد تولید دنبال می‌کنیم، تولید را افزایش می‌دهیم زیرا تولید داراو بسیاری از مشکلات اقتصادی است، با افزایش تولید صادرات افزایش می‌یابد در نتیجه درآمد بیشتر و تورم کاهشی می‌شود.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) گفت: همان‌طور که رهبری فرمودند تا به امروز با ایمان و امید پیشرفته‌ایم و با آن نیز پیش می‌رویم. او گفت: با احیای ۲۲۰ واحد راکد صنعتی در آذربایجان شرقی هفت هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شده و هزاران شغل نیز با احیای واحدهای دیگر در دست احیا ایجاد خواهد شد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه احیای گروه صنعتی ماشین‌سازی اراده کارگران و مدیران است، افزود: در ابتدای راه هستیم و نباید کار را انجام شده و تمام شده بپنداریم.

رئیسی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی استانی صنعتی، کشاورزی، معدنی و گردشگری است، ادامه داد: ۲۵۰ واحد در حوزه‌های دیگر در این استان فعال شده‌اند به طوری که زمینه برای جذب کارگر بیشتر فراهم شده است تا نرخ بیکاری در استان کاهش یابد.

او تأکید کرد: نشاط اجتماعی و نشاط خانواده در گرو کار و تلاش است که با احیای واحدهای تولید اتفاق می‌افتد.

رئیس‌جمهور از خط تولید ماشین‌سازی تبریز و نمایشگاه واحدهای احیا شده استان دیدن کرد.

رونمایی از تراکتور شالیزاری

با حضور رئیس‌جمهور از تراکتور شالیزار، محور جلوی تراکتور سنگین و موتورهای صنعتی رونمایی شد.

در این بازدید همچنین حجت‌الاسلام رئیسی اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی برای خرید تراکتور ایرانی اختصاص داد.

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیسی رئیس جمهور
ارسال نظر