صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

رشته مهندسی صنایع غذایی در مقطع ارشد دانشگاه آزاد میانه فعال شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از فعال‌شدن رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 850852

بهمن ولی‌نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: با ایجاد و اضافه شدن رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش فناوری مواد غذایی، تعداد رشته‌های تحصیلی کارشناسی ارشد  این واحد دانشگاهی به ۳۶ رشته رسید.

وی در معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بیان کرد: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی رشته‌ای کاربردی و مفید است؛ چراکه انسان‌ها همیشه به غذا و محصولات غذایی برای ادامه زندگی نیاز دارند و نمی‌توانند آن را حذف کنند.

ولی‌نژاد افزود: رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، یکی از شاخه‌های گروه کشاورزی است که هدف اصلی آن، تولید، برداشت و فرآوری مواد خام گیاهی و دامی و حفظ کیفیت آن‌ها تا رسیدن به دست مصرف کننده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه ادامه داد: این رشته، سرشار از درس‌های حفظی و محاسباتی است که بیشتر آن‌ها با زیست و شیمی مرتبط هستند و با دنیایی از اصطلاحات علمی و اسامی تخصصی سر و کار دارد.

وی با اشاره به گرایش‌های این رشته تحصیلی در دانشگاه بیان کرد: این رشته، خود به گرایش‌های متنوع تری تقسیم می‌شود که فناوری مواد غذایی از جمله گرایش‌های این رشته است.

این مسئول درباره رشته مهندسی صنایع غذایی با گرایش فناوری مواد غذایی افزود: دانش‌آموختگان این گرایش، در طراحی تجهیزات و ماشین‌های فرآوری مواد غذایی و همچنین در برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه‌های صنایع غذایی، مهارت‌های لازم را کسب می‌کنند.

وی با بیان اینکه، هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی این است که با انتخاب بهترین روش‌های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد، گفت: مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه‌های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحد‌های تولید فرآورده‌های مختلف غذایی فعالیت می‌کنند.

ولی‌نژاد خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با داشتن ۳۶ رشته متنوع و کاربردی تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس اعلام آغاز ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از طریق سایت azmoon.org دانشجو می‌پذیرد.

وی یادآور شد: متقاضیان و علاقه مندان، بایستی معدل مدرک دوره کارشناسی بالای ۱۶ بوده و فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۹ به بعد می‌توانند ثبت نام کنند.

ولی‌نژاد اضافه کرد: دانشجویانی که بعد از امتحانات این ترم فارغ التحصیل خواهند شد (به شرطی که با احتساب نمرات این ترم، معدلشان بالای ۱۶ باشد) نیز می‌توانند در مقطع کارشناسی ارشد، بدون آزمون ویژه استعداد‌های درخشان ثبت نام کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر